úterý 29. ledna 2019

Automatická domácí vodárna s frekvenčním měničem

Frekvenční měnič EcoPower řídí otáčky čerpadla a tak udržuje konstantní tlak v systému při proměnlivém průtoku. Celý systém pracuje automaticky - po otevření odběrního místa automaticky sepne, po uzavření vypne. Domácí vodárny s frekvenčním měničem. E-shop vodáren s frekvenčním měničem.


PUMPA E-DRIVE PPM 50Hz 75kW vodárna s frekvenčním měničem.

Jsou vhodné pro použití ve všech typů vodovodních potrubí, hlavně na zásobování vodou v domácnostech, chatách, průmyslových objektech, ale i na zavlažování, či zvyšování tlaku ve vodovodních systémů. Kompletní sady obsahující ponorné nebo povrchové čerpadlo, řídící jednotku s frekvnečním měničem (pro plynulou regulaci otáček = konstantní tlak). Sada u ponorných čerpadel obsahuje i vyrovnávací tlakovou nádobu a. PUMPA E-Drive - automatická domácí vodárna s frekvenčním měničem. Vodárna se samonasávacím či ponorným čerpadlem řízená frekvenčním měničem s malou tlakovou nádobou.


Nezávisle na průtoku jsou totiž schopny udržet konstantní tlak vody, hodí se proto například pro závlahové systémy, použití v rodinných domech, penzionech atd. Automatické vodárny s kompaktní konstrukcí, malými rozměry. Přehled námi nabízených sestavených typů najdete po kliknutí na DOMÁCÍ VODÁRNY S TLAKOVÝM SPÍNAČEM A TLAKOVOU NÁDOBOU, DOMÁCÍ VODÁRNY S OVLÁDACÍ JEDNOTKOU (PRESCONTROLem) a DOMÁCÍ VODÁRNY S ŘÍDÍCÍ JEDNOTKOU S FREKVENČNÍM MĚNIČEM , nebo si ji vybrat v naší nabídce DOMÁCÍ VODÁRNY podle výrobce.

Pro zásobování vodou ze studni, pro použití v rekreačních objektech, na zahradách a pro zavlažování. Maximální schopnost sání m. Elektronická část vyhodnocuje okamžitý tlak v systému a nastavuje otáčky motoru tak, aby se tlak udržoval na. Na trhu existuje řada variant, které se liší objemem nádoby, dopravní a sací výškou, případně průtokem. Hlavně na zásobování domu je potřeba ohlídat, zda je domácí vodárna s filtrem nebo zda disponuje frekvenčním měničem pro udržení konstantního tlaku vody.


Na základě parametrů, testů a uživatelských. Na rozdíl od samostatného čerpadla se vodárna automaticky spustí a vypne, a to v závislosti na tlaku a průtoku vody v soustavě, takže není nutné čerpadlo ručně spouštět při každém odběru vody. Hlavní výhodou těchto vodáren je možnost.


Nabízíme domácí vodárny několika typů – s tlakovou nádobou, kompaktní, ponorné, automatické, s frekvenčním měničem , špičkové kvality, značky Sigma,. Popis funkce jednotlivých částí. Toto řešení má nesporné výhody - čerpadlo prakticky nikdy nejede na plný výkon, tlak vody při výtoku z kohoutku nemá znatelné výkyvy a prostorově je domácí vodárna s frekvenčním měničem velmi úsporná. Nevýhodou potom může být třeba soustava s kapajícím kohoutkem nebo protékající toaletou, která nutí čerpadlo. Pokud si nevíte rady při výběru správné domácí vodárny , nebo jednotlivých komponentů, pomůžeme Vám s výběrem a doporučíme ideální řešení.


Grundfos SCALAje plně integrovaná domácí vodárna zajišťující stálý tlak vody ve všech odběrných místech. Je vybavena čerpadlem s vestavěným frekvenčním měničem , tlakovou nádobou, snímačem tlaku a zpětnou klapkou - kompletní zařízení k domovní instalaci. Pomocí inteligentního řízení dokáže SCALAautomaticky přizpůsobovat svůj výkon všem požadavkům.


Mohou být ale také využity např.

Jednofázová elektronická domácí vodárna s integrovaným frekvenčním měničem , který řídí regulačním systémem otáčky čerpadel tak, že je dosahováno přednastaveného tlaku i při měnícím se odběru vody. Grundfos SQE 3-domácí vodárna s elektronickou regulací, kabel 40m, 230V. Ponorná čerpadla Grundfos, do vrtu se zabudovanou ochranou proti chodu na sucho, s presscontrolem a tlakovou nádobou. Upřesnit parametry Cena: Kč.


Skladem Novinka Akce Doprava ZDARMA TOP produkt Nejnovější Nejlevnější Nejdražší Zobrazuji 1-z předchozí stran. Elektronická vodárna je vhodná pro posílení tlaku z vodovodního řadu do domácnosti, zdrojem vody však může. FROG 3-PWM, domácí vodárna s frekvenčním měničem.


Na vině je většinou prasklý vak , nebo nedostatečný protitlak vzduchu v nádrži. Sundejte přírubu nádrže, vyndejte pryžový vak a zkontrolujte jeho neporušenost. Mám domácí vodárnu, která se mi stará o tlakovou vodu na lodi. Může být prasklý vak , či malý tlak v. AUTOMATICKÁ TLAKOVÁ STANICE, zkratka ATS.


Jsou ideální volbou pro každého, kdo chce mít doma bezkonkurenčně funkční a kvalitní domání vodárnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky