pondělí 28. ledna 2019

Plnička klimatizace starline

DEEP CLEANING The Nastiest Car Ever! Complete Disaster Full Interior Car Detailing Transformation! DIY PEX COIL Solar Water Heater! Unsubscribe from pneuhanzelka? Plnička klimatizace STARLINE - Duration: 4:06.


Auto Kelly 16views. Robertson, Phillips, and. Klimatizace akční nabídka 73. Kč Balíček GV STP007D pro obě chladiva! SLEvy produktů až VÍCE NEž 1AKČNÍCH POLOŽEK AKČNÍ CENy.


Uvedené ceny jsou bez DPH. Plně automatická mobilní plnička klimatizace italské výroby s českým softwarem. Programy na odsávání, recyklaci, vakuování, kontrolu netěsnosti a plnění oleje.


Kompletní se všemi hadicemi a koncovkami. Komfortnější variantou je plnička klimatizací Golemtech Clima K1s databází vozidel, tiskárnou a plně automatickými funkcemi. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt plnicka klimatizace starline. Vyavene ero - PLNI–KY – plnička klimatizácie na chladivo R1s možnosťou po. Ovládání v CZ jazyce pomocí.


Nabízíme plničky klimatizací od italského výrobce ITECH. Tato kapalina má v průběhu času tendenci z klimatizačního okruhu unikat – proto je dobré mít po. Elektronická plnička klimatizace umožňuje odsávání chladiva R134a, jeho rekuperaci, vyčištění, vakuování systému, naplnění plynem, odsátí a vstřik oleje ( manuálně ). Velice jednoduchá obsluha, integr. Za skvělou cenu poskytne špičkové technologie ECOTECHNICS a automatický provoz s výjimkou napuštění nového oleje. Cyklus jednotlivých operací na sebe navazuje automaticky bez nutného zásahu.


Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. Starline Čistič klimatizace 4ml ACST016.


Pěna s antibakteriálním účinkem spolehlivě odstraní plísně a infekční viry, eliminuje růst mikroorganis. U nás máte na výběr vše, co k plnění klimatizace potřebujete. Mé poděkování patří zaměstnancům firmy A jistě budu doporučovat dále. STARLINE přípravek na čištění a desinfekci klimatizace ve vozech a běžných ventilačních systémů.


Reference: Skvělá domluva,montážní parta přijela přesně, perfektní práce, naprosto profesionální, rychlá a čistá, perfektní cena. Další slevy motorových olejů a kapalin na Kupi. STARLINE Cistic klimatizace najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Plničku lze využít k odsávání a plnění oleje a chladicí kapaliny. Celý pracovní postup se dá kont.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky