středa 9. ledna 2019

Hladinová síťka

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Bazénové síťky se dělí na síťky hladinové a hlubinné. Nabízíme kvalitní bazénové hlubinné a hladinové síťky pro údržbu domácích i veřejných bazénů v profesionální kvalitě i cenově výhodné economy řadě. Stejná síťka v Lidlu stála o týden později 9-Kč.


Hladinová síťka

Předchozí síťka za stejné peníze vydržela cca let, byla robusnější a celkově lepší, síťka je u této b´vytahaná již po měsíci používání, navíc po okrajích rámu jsou ostré hrany z lisu, které odírají plachtu. Spolu s teleskopickou tyčí je neocenitelným pomocníkem pro údržbu Vašeho bazénu. Výplň síťky není k rámu přilepena, ale do něj zatavena, což výrazně zvyšuje životnost celé síťky.


Tato hladinová síťka je de luxe verzí standardní hladinové síťky. Má pevnější a odolnější rám, který umožňuje efektivní sběr nečistot z hladiny Vašeho bazénu. Samozřejmostí je její kombinace s některou z teleskopických tyčí, čímž snadno zvětšíte prostor čištěné plochy bazénu. Délku tyče si volíte pomocí šroubovacích nástavců.


Hladinová síťka

Univerzálne použiteľný pre bazény, rybníky a biotopy sa používa na manuálne, dôkladné čistenie. Bazénová sieťka na nečistoty - hladinová - biela. Zachytenie pre bežné teleskopické tyče je sériové. Klasická hladinová síťka s plastovou rukojetí na sbírání nečistot z hladiny vody v bazénu.


Síťka na čištění hladiny bazénu. Představujeme Vám rozšířenou sadu, kterou využijete při čištění Vašeho bazénů. Další pomůckou, která čistí bazény, je bazénový vysavač. Bytový textil Ložní povlečení.


Hladinová síťka

K vysavači připojte zahradní hadici s přívodem vody a můžete s nim vyčistit stěny a dno bazénu od usazenin. Tato sada je vhodná pro čištění bazénů do max. Výrobcem sady je Bestway. Ruční bazénová hladinová síťka na sběr nečistot z hladiny vody v bazénu včetně skládací tyčky.


Je vhodná pro čištění vodní hladiny ve Vašem bazénu. Více informací Skladem 1Ks. Kč Cena s DPH: 1Kč Ce. Jemná síťka navržená pro pohodlné čištění bazénu od pevných.


Hladinová síťka

V kombinaci s teleskopickou tyčí mnohonásobně zvětšíte prostor čištěné plochy bazénu. Marimex Watertools , pětidílná tyč metru, rozměr síťky asi 29x26cm. Hladinová sÍťka Marimex na bazén skládací.


Převzetí osobně na Praze nebo platba dopravy předem a poté i dobírka. Jednoduchá pomůcka umožňující sběr mechanických nečistot jako např. Lehká, snadný sběr nečistot (hmyz, listí apod.) z hladiny bazénu.


A tabletový test Ph vody. Pomocí sítě vybereme z hladiny jezírka, nebo bazénu listí a další plovoucí nečistoty. Dle potřeby jsou tyče k dispozici v různých délkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky