čtvrtek 10. ledna 2019

Lindr pygmy 20k návod

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. The PYGMY beer cooler is designed for professional cooling and dispensing of excellent chilled beer for domestic use, smaller garden parties or smaller events. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem.


Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. U modelů bezkompresorových výčepů se předpokládá, že máte sami čím KEG sud natlakovat - např.


Proto je i cena těchto bezkompresorových výčepů piva nižší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Free Shipping Available. Jaké jsou výhody chlazení na pivo Pygmy 20K ? Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR.


Lindr PYGMY 20K – produktové video PIVNÍ -CHLAZENÍ. Spolu se zbožím je kupujícímu prodávajícím dodán i daňový dokla návod na používání zakoupeného zboží v českém jazyce a záruční list. UK Official Lindr Distributor. We are an Official Lindr Distributor.


The mobile dispense units are designed for professional cooling and dispensing of excellent chilled beer for domestic use, garden parties or smaller events. Sanitace chladícího zařízení LINDR PYGMY - Pivoteka. Detailní návod , jak vyčistit chladící zařízení k dalšímu použití. Je určené na profesionálne chladenie, stáčanie a podávanie piva na záhradnej slávnosti, chate či chalupe. Stojany LINDR NAKED s sebou nesou několik revolučních myšlenek a kroků.


První z nich je proříznutí šedi trhu zaplaveného stojany typu „kobra“. Právě stojany LINDR NAKE které se pohybují v cenové relaci podobné „kobrám“, oproti nim poskytnou luxusní design, kvalitní zpracování i materiály. Návod k použití párty pípy Návod na použití ruční párty pípy značky LINDR. Lindr Units are quick and easy to install.


Follow our How to guide for further details. Step – Fitting the taps. First screw the handle on to the tap, then fit the tap in an upright position, onto the body using the knurled nut. Je určeno k profesionálnímu chlazení, stáčení a podávání piva na zahradní slavnosti, chatě či chalupě.


KONTAKTNÍ CHLAZENÍ LINDR. Děkujeme Vám, že jste se rozhodli zakoupit produkt LINDR. Stačí pouze zapnout a točit. The Lindr Kontakt beer machine has revolutionised the way that any kegged product can be dispensed.


Its unique in-built cooling system and modern compressor unit uses the power input for direct transfer to chilling making it a very low energy piece of equipment. The Kontakt beer machines are easy to set up, with variable temperatures and easy. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker.


Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky