středa 9. ledna 2019

Tepelná čerpadla nibe zkušenosti

Nejprodávanější tepelná čerpadla. Právě kvůli tomuto efektu si naši zákazníci tepelná čerpadla pořizují. Společnost má tři divize: Nibe Element vyrábí elektrická topná tělesa různých typů, Nibe Stoves vyrábí krby a krbová kamna a hlavním sortimentem Nibe Heating jsou tepelná čerpadla a ohřívače vody. Výrobní závody jsou v mnoha zemích Evropy a také v České republice vlastní Nibe dva prosperující závody na výrobu topných těles – Backer Elektro CZ a Eltop Praha.


Tepelné čerpadlo - zkušenosti z praxe 14.

Důvodů, proč si lidé pořizují tepelná čerpadla , bývá několik, ale vždy je mezi nimi na prvním místě úspora nákladů a uživatelský komfort. Já jsem se rozhodl pro tepelné čerpadlo, protože jedinou alternativou pro mne byl kotel na dřevo nebo kotel elektrický. Spočítal jsem návratnost na let, životnost čerpadla ( Nibe FIghter 600P vzduch voda) je let:-) Pokud ceny čerpadel nespadnou na cenu elektrokotlů, tak všechna řešení budou ekonomičtější. Drtivá většina světových výrobců tepelných čerpadel ani takto dlouhou dobu nefunguje.


Zkušenosti ze Švédska, kde se tepelná čerpadla masově používají více než let říká, že obvyklá životnost kompresorů je 20let u zemních čerpadel a let u vzduchových. Tak tedy popořadě: Objekt: Rekonstrukce rodinného domu, postaveného někdy v 60. Celková energeticky vztažná plocha 185m2. Objekt je podsklepen, kde suterén je nevytápěn a.

Nejvíc příspěvků tu má v poslední době Homola, který sděluje své zkušenosti s topením plynem v radiátorech. No ale je to možná i tak, že ať se zeptáte na cokoli, řekne vám Homola vše o svém. V případě zájmu o kompletní odbornou nabídku zdarma využijte poptávkové formuláře.


Reference Reference a zkušenosti. Nabízená tepelná čerpadla Vám rádi předvedeme v provozu a seznámíme Vás s jejich obsluhou. Níže uvádíme některé z realizací tepelných čerpadel NIBE.


Já už sem to psal dole – my máme TČ vzduch-voda od Tenaur a nemůžem si vynachválit. A roční náklady na vytápění taky klesly. Efektivně pracují i při venkovní teplotě -25°C, při této nízké teplotě vyrobí kompresorem až 63°C teplou vodu (vybrané modely).


Mají také minimální nároky na. Chtěl bych se tímto dokázat zdali někdo z vás nemá jedno z výše uvedených tepelných čerpadel a mohl by mi tak sdělit své zkušenosti. Popřípadě bych uvítal radu. Použitím této technologie se zvýší maximální možná výstupní teplota do topného systému a využije se dokonaleji teplo odebrané chladivem z venkovního vzduchu.


Pane Novotný můžete uvést jaké konkrétně tepelná čerpadla ohledně výkonu požadujete ? Jedná se o to, že jsem se také o tyto typy čerpadel informoval a PZP mně uváděla cenu daleko vyšší než zubadanu, protože jejich čerpadla nedrží výkon do takových mínusových teplot jako konkurence, proto musím mít výkonově. Manžel tepelna čerpadla montuje a pravě nad nim uvažujeme. Kvalitní švédská tepelná čerpadla NIBE.

Vedení společnosti a odpovědné osoby jednotlivých oblastí podnikání jsou abs. Přišla mi odpověď ze Švédska. Popsaný projev tepelného čerpadla je v pořádku. Teď jsem kupoval dva viadrusy po 14ti. Rád bych na letošní léto jedno LG v provozu měl.


Získejte výhodnou cenu na montáž - resp. NIBE : časově omezená akce do 12. Když tyto peníze investujete do tepelného. Návratnost tepelného čerpadla je okolo let.


Máme TZ vypočtené na 10kW ale dost věcí ve výpočtu chybí, takže to vidím kolem 13kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky