pondělí 28. ledna 2019

Krby plzeň roudná

Naše firma zakoupila nový program k navrhování krbů a kamen Palette CAD8. Tento program slouží jako špičkový nástroj pro prezentaci díla. Víme, jak důležité je teplo domova. Naše krby hřejí nejen do celého domu, ale i na srdci.


Je za nimi poctivá ruční práce, která nás spojuje už let.

A díky ní můžete trávit rodinné večery při vůni a praskání hořícího dřeva v pohodlí svého domova. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba KRBY CB - Petr Špiroch, B - Praktik s. Vycházíme vždy z konkrétních požadavků zákazníka, a vytváříme tak pokaždé jedinečný krb. Používáme kvalitní materiály a dáváme si záležet i na nejmenších detailech. Zakládáme si na 1 funkčnosti, dlouhé životnosti a vyladěném designu.


Váš krb se přeci stane dominantou vašeho domova. Přímo na prodejně si můžete. Poskytujeme odborné poradenství a naši specialisté instalují krby , kamna a sporáky do bytů a domů zákazníků v regionu Plzeň.

Prodáváme krbová kamna, krbové vložky a vložky do kachlových kamen. Nové byty v moderním projektu v centru Plzně Bytový Dům NOVÁ ROUDNÁ. Krby a kamna Čermák - Plzeň.


Projekt se nachází v lokalitě Roudná v ulici Otýlie Beníškové naproti velkokapacitnímu parkovišti. Vzdálenost do centra města je 2m. Byty jsou nabízeny společně s podzemními parkovacími stáními a sklepními kójemi. V budově budou dva výtahy. Jsme řemeslníci, co to s ohněm umí – kamnáři.


VÝROBA KERAMIKY V PLZNI Navazujeme na tradici Adamových uměleckých hrnčířů ZAHRADNÍ KERAMIKA. Snažíme se, aby jste na našem webu WWW. CZ nalezli širokou nabídku kvalitních výrobků a také informace o topení, ohřevu vody, grilování a další. Navrhnou vám počítačový nákres ve 3D animaci. Můžete si zakoupit stavební materiál atestovaný pro výstavbu kamen, krbů a grilů a také můžete využít kominické služby.


FOTOGALERIE SHOWROOM SAN MARCO PLZEŇ. Přijďte se na produkty San Marco podívat do našeho showroomu v Plzni.

Uvidíte sami, že dekorativní omítka není jenom betonová stěrka nebo benátský štuk. Nabízíme přes základních druhů dekorativních omítek, barev a nátěrů v široké škále odstínů. Penzion a restaurace Stará Roudná je váš druhý domov na krátkodobých i dlouhodobých služebních cestách, nebo navštívíte-li plzeňsko jako turisté. Prodejce zahradní techniky a bazénů s prodejnami po celé ČR. V sortimentu máme sekačky, pily, křovinořezy, traktory, sněhové frézy, bazény, zahradní nábytek a mnoho dalších výrobků pro Vaši zahradu.


Ceník a půdorysy jednotlivých bytových jednotek Majitel projektu si vyhrazuje právo změny. Od pana Písaře si nic nekupujte ! Je to sprostý člověk, který nemá zájem vám ani poradit ! Ještě jsem se s takovou arogancí nesetkal. Plzeň , na těchto stránkách uvedena taky není pravdivá a dokonce ani tyto stránky snad nejsou jeho. Prodejna zdravé výživy a jídla z farem v Plzni na Roudné.


Obchody U Lidušky fungují jako každodenní kamenné farmářské trhy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky