středa 23. ledna 2019

Ceresit stop vlhkosti

Stretávate sa v domácnosti so zarosenými oknami a zatuchnutým zápachom? Pravdepodobne ide o zvýšenú úroveň vlhkosti u vás doma. Práve tu nájdete informácie o vlhkosti v domácnosti, jej príčinách, následkoch a možnom riešení, ktoré dlhodobo ovplyvnia vašu kvalitu života.


Právě na těchto stránkách naleznete informace o vlhkosti v domácnosti, jejích příčinách, následcích a možném řešení, které dlouhodobě ovlivní kvalitu Vašeho života. Ceresit Stop Vlhkosti přístroj 300g od 2Kč - Heureka.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Díky revolučnímu systému cirkulace vzduchu, efektivně a rychle pohlcuje nadměrnou vlhkost a sráží ji v tekutinu, kterou shromažďuje v zásobníku. Zabraňuje vzniku plísní, srážení vodní páry a alergiím. Určen do místností cca - m3.


Nejlevnější e-shop patro. Zboží za akční ceny, slevy. CERESIT Stop Vlhkosti Aero 360° 4g Odvlhčovač CERESIT Stop Vlhkosti Aero 360° pohlcuje nadbytečnou vlhkost ze vzduchu, zabraňuje vzniku plísní a neutralizuje pachy.

Vyniká svým aerodynamickým tvarem s unikátní 360° cirkulací vzduchu. Revolučný prístroj CERESIT STOP VLHKOSTI AERO je nový systém, ktorý bojuje proti vzdušnej vlhkosti , postredníctvom cirkulácie vzduchu. Zaisťuje vysoký účinok pohlcovania vlhkosti a neutralizáciu pachov. Aerodynamický prístroj má otvor pre prúdenie vzduchu, ktorý umožňuje cirkuláciu vzduchu v okolí tablety ako aj cez ňu.


Přístroj má aerodynamický tvar a jedinečný vzdušný otvor, kterým k tabletě proudí vzduch. Nový systém pohlcovania vlhkosti od spoločnosti Henkel optimalizuje nadmernú vlhkosť vzduchu prostredníctvom 360° cirkulácie vzduchu. Pre viac informácií o p. S naším sortimentem pohlcovačů vlhkosti Vám pomůžeme efektivně bojovat proti nadměrné vlhkosti ve Vaší domácnosti.


Ať už potřebujete účinnou absorpci ve velkém obýváku nebo hledáte nenápadné a účinné zařízení do malé koupelny či přístroj kvalitní, ale ne příliš, naše pohlcovače vlhkosti splní Vaše požadavky! Náplne do pohlcovačov vlhkosti Ceresit sú vašim riešením pre nepretržité pohlcovanie vlhkosti vo vašej domácnosti. Keď sa náplň vo vašom prístroji minie, môžete ju jednoducho nahradiť novou. V tejto časti nájdete náplň pre každý prístroj na pohlcovanie vlhkosti. Neutrálna alebo s vôňou, všetky náplňe do pohlcovačov vlhkosti Ceresit vám poskytujú účinnú.


Díky většímu kontaktu vzduchu s tabletou je až o účinnější než předchozí typy. Balení obsahuje přístroj a tabletu. V boji s nadbytočnou vlhkosťou a nepríjemným zápachom vám pomôžu špeciálne a vysokoúčinné pohlcovače Ceresit.


Vyskúšať môžete inovatívny 360° systém Aero, ktorý spoľahlivo odvlhčí priestory s veľkosťou až do m3.

Ceresit AERO 360° je idealan za sobe veličine oko 50m 3. Pogodni su za korišćenje u prostorijama kao što su kuhinje, dnevne sobe, spavaće sobe i sobe sa lošom cirkulacijom vazduha (podrumi, garaže, tavani i prikolice). Takođe, pogodan je za prostorije za sušenje veša , koje su podložne problemima viška vlage u vazduhu. Ceresit stop vlhkosti AERO náplň Ultra absorbčné tablety majú členitý tvar, vďaka ktorému je kontaktná plocha tablety so vzduchom väčšia a tým sa zvyšuje účinnosť pohlcovania. Nadmerná vlhkosť vytvára priaznivé podmienky pre výskyt roztočov a plesní, čím zvyšuje riziko alergií.


Zbavte se přebytečné vzdušné vlhkosti a nepříjemných zápachů a vytvořte si příjemnější a zdravější bydlení! Ultraabsorpční 450g náhradní tablety mají speciální vlnitý tvar a otvor ve středu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky