pátek 25. ledna 2019

Kalené sklo do sauny

Oválné chromované madlo. Dveře jsou univerzální, levé i pravé, sklo kalené mm, zavírání je vyřešeno magnetem. Panty jsou lakované s chromovanými krytkami. Kalené sklo je zaradené medzi bezpečnostné sklá, ponúka široké využitie v stavebníctve, architektúre aj v nábytkárstve. Proces samotného kalenie skla spočíva v jeho nahriatí na teplotu 6až 680°C, následne sa prudko ochladí prúdom stlačeného vzduchu.


Okna do sauny Do Finské sauny nabízíme další prosvětlení a to formou různých provedení saunových oken.

Všechna saunová okna jsou vyrobena z temperovaného skla o síle mm. Jako na všechny nabízené produkty firmy FINSKASAUNA. Dvere do parnej sauny HARVIA, šedý hliníkový rám, kalené mm sklo odtieň azuro, kovové pánty, madlo so systémom dovírání magnetom alebo valčekom.


Celoskleněné dveře do sauny zvětšují prostor a umožňují vpustit více světla do vaší sauny. Díky nim máte i lepší dohled nad dětmi. Jsou také dobrou a trvanlivou alternativou pro dveře mezi šatnou a koupelnou. Na výrobu sklenenej zásteny, používame výhradne extra číre kalené sklo OPTIWHITE hrúbky 6mm s leštenými hranami, u ktorého nedochádza k farebným odchýlkam. Vzory čerpáme z katalógov fotiek a grafík na internete, ako aj z vlastných podkladov klientov.


Sklenene zásteny Kalené sklo SKLENENÉ OBKLADY - ZÁSTENY Z KALENÉHO SKLA umožňujú výber z mnohých grafických motívov, ktoré môžete vo svojej domácnosti použiť na ďalších miestach a tým si vytvoriť dizajnovo zladený interiér.

Do sklenených priečok navrhujeme výlučne kalené (ESG) sklo. Môžete si vybrať z rôznych druhov skiel, ako je napríklad číre sklo , satináto, grafosklo, pieskované sklo alebo lakované sklo. Kouřové (bronz) bezpečnostní sklo tvrzené kalené, hliníkový rám.


Dveře do parní sauny B Alu dveře do parní kabiny CELOSKLO. Jsou známé pro svoji snadnou údržbu i instalaci. Co se týče designu dveří, v současnosti není téměř nijak omezen. K sehnání jsou jak jednoduché a elegantní dveře do sauny , tak i moderní prosklené dveře, které jsou trendem současnosti.


Dodáváme bazény, sauny a mobilní zastřešení. Poskytujeme poradenství při stavbě bazénů a saun. Bezpečnostní kalené sklo pro celoskl. Eshop - internetový obchod firmy Alias profi, s. Dvere do sauny HARVIA, borovicový masívny rám, kalené mm sklo odtieň bronz, chromované pánty.


Vnější rozměry dveří je 69x189cm. Olšový masivní rám, kalené 8mm sklo , chromované panty, kulaté chromované madlo v ceně. Skladom Dvere do pary pre Vašu parnú saunu. Sklo kalené, číre, 8mm. Saunové dveře do sauny -Dřevěné dveře do sauny ve dřevěném rámu a se skleněnou výplní.


Provedení severský smrk.

Cena je za kompletní dveře do sauny vč. Další materiály jako jsou přírodní kámen či kalené sklo dodají sauně netradiční vzhled a zlepší její akumulační vlastnosti. Podrobné informace o konkrétních materiálech jsme pro Vás připravili níže.


Osikový masivní rám, kalené 8mm sklo odstín Satén ( mléčné sklo ), chromované panty, madlo se západkou. Obrázek je pouze ilustrativní ( sklo je bez dekoru ). Nadstandartně vybavená finská sauna. Celoprosklená přední stěna, kalené čiré sklo , nerezové panty a nohy lavice. LED v opěrkách zad a pod lavicí.


Saténové sklo , kalené , mm. TAIKA, lavice masiv Hemlock. Chromované oválné madlo, které je součástí ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky