středa 30. ledna 2019

Lapač střešních splavenin dn 125

Lapač střešních splavenin dn 125

Univerzální lapače střešních splavenin. Přečtěte si více informací. Automaticky protipachový blok,usnadňující odvod dešťové vody do kanalizace. Inovativní vysouvací držák umožňuje pohodlné otvírání poklopu.


Vyrobeno z polypropylénu. Objednací kód LSS1DN 1LSS1DN 1(hodnoty v závorce) LAPAČ STŘEŠNÍCH SPLAVENIN DN 10 DN 1geiger ROZMĚRY LSS1ROZMĚRY LSS1LSS1LSS1VLČEK SOLUTION s. Je to inovovaný lapač střešních splavenin CR10 který je vyroben z mrazuvzdorného a nárazuvzdorného polypropylenu (PP). Obsahují suchou protizápachovou klapku a zabraňují zpětnému zápachu z kanal. Výhodou tedy je,že do kanalizace nejde vše co steče ze střechy a nedochází,tak k zbytečnému zanášení kanal.


Geiger (okapová vpusť) s. Výrobek s otáčivým kulovým kloubem 360° na odtoku (plynule stavitelný od 0°-90°), s košem pro zachytávání nečistot s integrovaným. LSS lapač střešních splavenin DN 125. Your message - required. Taktéž umožňuje připojení okapových svodů.


Lapač střešních splavenin dn 125

Výrobek je určen pro odvod dešťových (povrchových)vod do kanalizačních systémů vně budov. K tomuto účelu jsou uvnitř opatřeny protizápachovou klapkou, která zabraňuje zpětnému šíření zápachu z kanalizace. Linka technické podpory.


Pouze technické dotazy k produktům. Jsme si jisti, že nebudete litovat. Spodní lapač střešních splavenin – geiger KV 1( DN 1).


Slouží k odvádění dešťově vody odpadním potrubím ze střechy do dešťové kanalizace. V zimních měsících nehrozí problém se zamrznutím. Kryt okapu má výlisky pro výřezy. My Vám zařídíme teplo Vašeho domova, za ceny, které Vás zahřejí. Dešťovou vodu můžeme kromě venkovních aplikací, jako je zalévání zahrady či umývání auta, použít také uvnitř domu, a to zejména pro splachování WC a p. Střešní krytiny lapač střešních vod LSV DN 1mm PH ČER již od od 3Kč.


Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. I v koronavirové sezóně máme otevřeno, objednávku při osobním převzetí vám předem připravíme bez zbytečného kontaktu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. EURO NÁŘADÍ - Velkoobchod nářadím.


Lapač střešních splavenin dn 125

Vybírejte z širokého sortimentu. Pro jímání a odvod vody z okapového systému. Komplexné riešenia na mieru. Vypracujeme Vám cenovú ponuku na mieru presne šitú pre Váš projekt.


Okrem vlastnej dopravy Vám t. Lapač liatinový DN 125.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky