středa 9. ledna 2019

Topení do akvária s termostatem

Vysoce kvalitní, bezpečné a precizní topítko s termostatem pro akvária do 1litrů. Tetra Tec HT 1je topné těleso s termostatem. Pro akvária o objemu 1- 2l.


Vhodné pro akvária o objemu do l. Použití topení do akvária je nejlepší způsob, jak zajistit rybičkám ideální teplotu. Nabízíme samozřejmě i topítka s termostatem , ten se postará o dlouhodobé.

Po té co naplníte akvárium vodou,. Akvarijní topítko se za pomocí přísvek umístí do zadního rohu akvária. Topítko s termostatem pro sladkovodní akvária.


Moderní celoplastový ohřívač s termostatem. Mimořádně odolné proti mechanickému poškození. Je to poměrně jednoduché, stačí používat akvarijní topení , které se o tuto činnost postará. V naší nabídce naleznete celou řadu topení do akvária , která zajistí ohřívání vody na teplotu vhodnou pro akvarijní rybičky.


TOPENÍ S TERMOSTATEM PRO AKVÁRIUM TOPNÉ TĚLESO 100WTopné těleso je vhodné do sladkovodního i mořského akvária.

Těleso je zcela vodotěsné, přizpůsobené pro práci při úplném ponoření. Vážení zákazníci, v důsledku situace s COVID-přepravci přijali opatření týkající se výběru dobírky v hotovosti a to pouze platební kartou. Snadno nastavitelná teplota pomocí stupnice v uzávěru. Plně vodotěsné, plně ponorné. Zapnutí topení termostatem je indikováno svitem kontrolky uvnitř skleněného tělesa topení.


Keramická topná tělesa. Vybaveno dvěmi silnými přísavkami. Elektronický termostat ULTRATHERM Terra- Heat HT 600. Termostat s časovačem pro akvária a terária.


Jedna zásuvka – označená I – je určena pouze pro regulaci topení. Kvalitní silikonový topný kabel do vlhkého prostředí. Zdravím a promiňte, že jsem se tak vcukla do řeči, ale jaký termostat.


CUNNING MASTERS, who need to know! The best tips for years! Top genius ideas - Duration: 13:59. Odběr možný pouze na prodejně. Topení do sladkovodních akvárií.

Přídavné topení do akvária. Teplotu volíme vždy podle druhu chovaných ryb. Protože se ale používá topení do akvária s termostatem , není to tak důležité. Teplota vody v akváriu pak řídí dobu ohřevu topítka.


Vlastnosti: Zbrusu nový výrobek vysoké kvality. Ohřívač je vhodný pro sladkovodní i mořské akvárium. Vestavěný termostat automaticky udržuje nastavenou teplotu v rozsahu od ° C do ° C.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky