pátek 11. ledna 2019

Romotop lugo 02

ROMOTOP fireplace stoves offer the best in design, workmanship and quality materials. A wide range of models and different tile variations ensure all your requirements are met. High efficiency and ecological combustion are guaranteed by over years of experience and the strong innovative potential of Romotop.


LUGO N Fireplace stoves. It includes pleasant details, such as a sill above the combustion chamber or the door handle whose technical design lends the fireplace stove an elegant look.

Více informací naleznete na stránce. Die Verbindung von häuslicher Wärme und duftenden Speisen ist sicherlich verlockend. Gönnen Sie sich nur das Beste. Ponadto jest wyposażony w skuteczny płaszcz wodny, który może dodatkowym ciepłem ogrzewać ciepłą wodę użytkową lub wodę w systemie grzewczym.


Příjemnými detaily jsou například odkládací parapet nad ohništěm nebo klika dvířek, která svým technickým řešením i designem dává krbovým kamnům elegantní vzhled. Piece kominkowe Romotop reprezentują najlepsze wzornictwo, wykonanie i jakość zastosowanych materiałów. Szeroka gama modeli i wariantów okładzin nie narzuca żadnych granic Twoim oczekiwaniom ani Twojej wyobraźni.

Vašemu očekávání a Vaší fantazii v žádném směru. Vysoká účinnost a ekologie spalování je garantována více než léty zkušeností a silným. Vyrábíme a dodáváme krbová, kachlová kamna s výměníkem i bez, kamna a vložky pro nízkoenergetické domy, kamna s akumulací, krbové vložky s výměníkem i bez, designové krby značky Romotop. Dodatkowo wyposażone są w efektywny wymiennik wodny, który może ogrzewać wodę użytkowa oraz wodę do centralnego ogrzewania. ETUSIVU NOUTOPISTE TOIMITUSEHDOT.


Romotopin laadukkailla takoilla luot kotiisi mukavan lämpimän tunnelman. Zobacz inne Piece wolnostojące, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Navíc jsou vybavena účinným teplovodním výměníkem, který může přebytkovým teplem ohřívat teplou užitkovou vodu nebo vodu v otopném systému. Krbové kachle ROMOTOP predstavujú to najlepšie v dizajne, spracovaní a kvalite použitých materiálov.


Vášmu očakávaniu a Vašej fantázii v žiadnom smere. Un réseau de 1distributeurs agréés. Wysoka wydajność oraz ekologia spalania gwarantowane są dzięki ponad 25-letniemu doświadczeniu i innowacyjnemu.


Oválný tvar krbových akumulačních kamen působí v interiéru útulným dojmem. Touto masou akumulačních prvků prodlužujeme vyzařování tepla z kamen až na hodiny. Standarta kamīns Lugo atdzisa līdz 30°C četrās stundās, bet kamīns Lugo ar siltuma akumulācijasmateriālu atdzisa līdz tādai pašai temperatūrai 5stundās. W, regulovatelný v rozmezí 3 až 7.

Hodí se do vznosných, ale i skromně zařízených interiérů a jsou vhodná i pro nízkoenergetické domy. A TŰZ ELEGÁNS FORMÁBAN A ROMOTOP vezető európai kályha és kandallógyártók beszállítója. Moderní krbová kamna Lugo W, předního Českého výrobce Romotop podtrhnou Váš pokoj dokonalými liniemi a designem. To vše navíc s učinným teplovodním výměníkem k ohřevu vody otopného systému či vody užitkové. Dokonalost v elegantním kabátu.


Piec kominkowy Romotop Lugo W posiada wszelkie cechy nowoczesnego designu dominującego dziś w Europie. Połączenie ciepłego pieca i zapach domowych smakołyków jest naprawdę uwodzicielskie. Widok tańczących płomieni, trzaskające, płonące polana i wonne domowe wypieki, stworzą jedyny w swoim. Touto masou akumulačních prvků prodloužíte vyzařování tepla z kamen až na hodiny. Krbová kamna Romotop Lugo mohou být doplněná speciálními akumulačními tvarovkami Romotop.


Samozřejmostí u těchto krbových. Naviac sú vybavené účinným teplovodným výmenníkom, ktorý môže prebytkovým teplom ohrievať teplú úžitkovú vodu, alebo vodu vo vykurovacom systéme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky