středa 9. ledna 2019

Balik z turecka

Balík do Turecka jedině s námi. Služeb, které dostanou váš balík všude po světě i do Turecka , je spousta. Jen jedna to ale umí spolehlivě, rychle a za super cenu. Soukromý balík dostaneme odkudkoli kamkoli. Svět mají naši kurýři jako na dlani.


Vašemu e-shopu přihrajeme zákazníky z celého světa.

Přehledně jsme pro Vás zpracovali stručný přehled poštovného spolu s náležitostmi, které je třeba dodržet. Pokud posíláte dopis do Turecka normální KČ známka A Vám stačit nebude. Celní dokumentaci požadovanou pro přepravu do Turecka můžeme vytvořit za vás. Vezměte, prosím, na vědomí informace o celních předpisech Turecka.


Do Turecka doporučujeme využívat pouze expresních služeb, kdy se v zemi doručení hradí nižší celní poplatky, než je tomu u služeb se standardním časem doručení. Zasíláme balíky z ČR do zahraničí s možností výběru přepravce. Proč přepravovat s námi?


Služba Cenný balík do zahraničí je určena zejména pro zasílání peněz, drahých kovů a kamenů, šperků, cenných papírů, apod.

Pošta za zásilku odpovídá až do hodnoty udané odesílatelem. Expresně i do zahraničí - službu EXPRESS MAIL SERVICE můžete využít do více než 1zemí světa. Váš balík putuje z ruky do ruky.


Přepravce jej vyzvedne na zadané adrese a expresně dopraví na místo určení. Už žádné ztráty času v dlouhých frontách na poště. Samozřejmostí je možnost sledování zásilky. Poskytovatel zásilkových služeb pro spolehlivou přepravu balíků po Evropě Poslat balík GLS online.


V prípade, že balík posielate na dobierku, priložte aj vyplnený medzinárodný dobierkový kupón, ktorý je dostupný na každej pošte alebo si ho môžete vytlačiť z aplikácie ePodací hárok. Ak posielate balík do krajiny mimo Európskej únie, vyplňte aj colné vyhlásenie CN (zelenej farby), ktoré je súčasťou. Pri dovoze zásielok z cudziny do SR tvorí príplatok z ceny poštovného. Pre presný výpočet ceny odporúčame poznať rozmery a váhu zásielky.


Nákupní možnosti v okolí hotelu. Letiště Antalya cca 1km (1minut), letiště Gazipasa cca km (minut). Turecka nikdy, pro zaměstnance hotelu jsou Češi obtížný hmyz, Zobrazit celou recenzi Ubytování celkem slušné, až na nemožnost větrání koupelny (zápach z odtok. kanálku) apod. Pokoj slušný, klimatizace fungovala na dobré slovo, ke konci již skoro vůbec.


Cena poštovného s úsporou až oproti ostatním přepravcům. Jak zrobić turecki börek z serem? Przepis znajdziesz w filmie, pokażemy jak krok po kroku zrobić te pyszne danie.

Produkty do przygotowania tureckiego börka. Pravidelná preprava balíkov a tovaru medzi Anglickom (UK), Slovenskom (SK) a Českom (CZ). Odjazd pravidelne každý týždeň.


Vyzdvihneme Vaše zásielky kdekoľvek v Anglicku, Slovensku alebo v Česku. V hotovosti při podání nebo poštovními známkami (poštovními známkami pouze do hmotnosti kg), a navíc pro smluvní zákazníky otiskem výplatního stroje (pdf, 45kB) (pdf, kB), bezhotovostní úhradou cen poštovních služeb nebo převodem z účtu. Pokud si objednáte nějaké zboží z internetového obchodu, který sídlí mimo Evropskou unii, je zboží od všech dalších poplatků osvobozené pouze do hodnoty eur.


Za zásilky v hodnotě až 1eur zaplatíte 20procentní DPH a za dražší si k DPH připlatíte ještě clo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky