čtvrtek 31. ledna 2019

Elektrický bojler 300 l

Tento plynový ohrievač vody Ariston SGA X 3EE je zaradený do energetickej triedy B, čím je zaručená nízka spotreba energie. Je určený na odber teplej vody, pre viacero odberných miest naraz. Bojler na plyn je výrobek fungující na stejném principu jako elektrický bojler.


Teplá voda je ohřívána za pomoci plynu jako jediné dostupné komodity. Současné produkty jsou už považovány za bezpečné, i když je k ohřevu využíván plyn.

Vliv na to má hlavně automatické zapalování, piezoelektrické zapalovače. Na výběr máte elektrický bojler vodorovný (ležatý), nebo elektrický bojler závěsný (svislý). Podľa popisov v detailoch produktov si viete z uvedených. Technické parametry: Obje3litrů.


Dražice OKCE 3S Ohřívač vody elektrický stacionární Ohřívač není v základu osazen topným tělesem a je nutné jej doobjednat. Pro ohřev celého objemu ohřívače se do spodní části montuje přírubová topná jednotka TPK. Beztlakový bojler na vodu má zásobník iba na pár litrov.


Zvyčajne býva nad alebo pod umývadlom.

Prietokové bojlery nemajú zásobník, vodu ohrievajú pri jej prietoku. Hodia sa na malý odber. Elektrický bojler využíva na ohrev vody elektrinu, konkrétne vykurovacie teleso, ktorým udržuje stálu teplotu vody. Stupeň krytí ve standardu IP 44. Funguje při hodnotě napětí 2V.


Akumulacijski spremnik Centrometal TB 3– spremnik za toplu vodu zapremnine 3litara. Spremnik za toplu vodu CENTROMETAL TB namijenjen je zagrijavanju i akumuliranju potrošne tople vode, spajanjem na krug kotla ili neki drugi izvor topline. Ohřev zajišťuje keramické topné těleso ovládané provozním termostatem a jištěné bezpečnostním termostatem (tepelnou pojistkou).


Neviete si rady ako vybrať elektrický bojler ? Pozrite sa na: tipov, ako vybrať bojler. Radi vám poradíme so všetkým na tému: Kúpeľna a sanita. Objednajte si elektrické bojlery on-line a získate nasledujúce výhody: - Elektrické bojlery vám dodáme až domov alebo do hodín pripravíme k odberu v jednej z našich predajní. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu 1l , vhodný pro svislou instalaci.


Elektrické ohřívače vody závěsné svislé Elektrické akumulační ohřívače určené pro za. Spremnici BOSCH Acu Heat AH 3UNO namijenjeni su sustavima potrošne tople vode (PTV), ukoliko tlak u vodovodu nije veći od bara. Elektrický boiler, kombinovaný boiler, nepřímotopný bojler řady NTR, Kulatý, hranatý bojler , ocelový, nerezový bojler.


Bojlery DRAŽICE, TATRAMAT elektrické i kombinované nejlevněji jen u nás.

Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Zaručuje stabilnú teplotu vody a jednorázovo pokrýva vysokú spotrebu vody. Ak sa teplá voda odpustí, alebo poklesne jej teplota v zásobníku, bojler vodu dohreje pri malej energetickej náročnosti.


Ochranu proti korózii tvorí vmontovaná horčíková anóda, tá upravuje elektrický náboj vnútri nádoby, znižuje tak nebezpečenstvo jeho hrdzavenia a slúži aj ako prevencia pred vodným kameňom. Covid-Info - Ak ste v deň dodania v karanténe, je vašou povinnosťou informovať dopravcu. Dohodnite sa s doručovateľom na inom možnom termíne doručenia.


Vodič má právo odmietnuť doručenie tovaru do miest, kde by sa cítil ohrozený na zdraví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky