úterý 22. ledna 2019

Chladící smyčka proti přetopení

Princip chladící smyčky. Chladící smyčka je bezpečnostní zařízení, které zabraňuje přetopení krbové vložky a následným škodám na majetku nebo zdraví. V momentě výpadku elektrického proudu pak hrozí, že horká voda ve vložce se nebude dostatečně ochlazovat přes radiátory, začne vařit a vznikne velké množství.


Zajišťuje topný okruh proti přehřátí v případě výpadku elektrického proudu, kdy se zastaví oběhové čerpadlo a došlo by k přehřátí výměníku. Zejména pro případy, kdy dojde k výpadku elektrického proudu a oběhové čerpadlo přestane odvádět z výměníku horkou vodu. Možné použití je jen pro kotle do článků!

Nechybí mu chladící smyčka proti přetopení , automatické vypnutí nebo odtahový ventilátor pro čisté vybírání popela. Velmi dobrý je také panel s elektronickou regulací. Kotel si snadno nastavíte pomocí několika prvků, včetně spalinového termostatu. Co je dochlazovací smyčka ? Je to bezpečnostní zařízení, které zabraňuje přetopení kotle a následným škodám na majetku či zdraví.


Opatření bylo vyvoláno tím, že v dnešní době se víc a víc používá. Chladící smyčka proti přetopení kotle - možnost instalace originální měděné smyčky proti přetopení v případě nadměrné akumulace tepla v kotli. Bezpečnostní ventil aktivuje chladicí systém při vysokých teplotách vody.


Popis: Nabízím chladící smyčku ke kotli nebo ke krbové vložce, vhodné pro kotle litinové a nebo plechové, co v sobě nemají již zabudovanou chladící smyčku.

Určeno proti přetopení kotle. Pevná jednokřídlová dvířka. Dakon Chladící smyčka DAKON. Během vytápění v kotlích na pevná paliva může dojít při poruše nebo chybné obsluze k přetopení kotle a následně k poškození otopného systému. Aby k tomu nedocházelo, začali všich.


Příslušenství pro kotle na tuhá paliva, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky s výměníkem, které používají jako bezpečností zařízení proti přetopení dochalzovací smyčku. Pod pojmem ochlazovací smyčka se rozumí„zabezpečení“ zařízení, které zabrání přetopení krbové vložky či krbových kamen, a tím i škodám na Vašem majetku. Jak už jsme uvedli, hlavním cílem a smyslem této ochlazovací smyčky je zabezpečení proti přetopení , ke kterému dochází se zvýšením teploty a tlaku ve.


Výstupní teplota kotle musí být trvale udržována v rozsahu - °C. Všechny kotle jsou dodávány v základním provedení s chladící smyčkou proti přetopení. Doporučujeme instalovat kotle s akumulačními nádržemi, které nám sníží spotřebu paliva a zvýší komfort vytápění.


Prodám chladící smyčku na kotle se spalování na tuhá paliva. Je úplně nová nikdy nepoužitá,jelikož mě došla s novým kotlem a já už smyčku mám nainstalovanou. Tuto smyčku je možno nainstalovat ke každému kotlu. Mám pětičlánkový viadrus a standartně se k němu dodávala chladící smyčka - nějaká Itálie.


Když mi ji v zárudční lhůtě asi po třetí měnili (volal jsem i do viadrusu a tam uznali chybu), přišli topenáři s alternativou - chladící smyčka regulus. Brácha ji má nainstalovanou ale po prvním přetopení nefunguje a. Teplotní ventil se automaticky otevři při dosažení teploty cca 95°C v krbový vložce. Přivádějící studená voda odebere teplo ve vložce a dojde ke snížení teploty topené vody přes chladící smyčku.

Dává se chladící smyčka i do krbových kamen,která jsou napojená na ústřední topení? Krbová kamna a chladící smyčka. Nebo jaká je tam pojistka proti přetopení když vypnou proud?


Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky