středa 23. ledna 2019

Klimatizace cz

Standardní montáž klimatizace do 3m vzdálenosti jednotek. Pro Českou a Slovenskou republiku zajišťujeme import Klimatizací GREE. Specialista na klimatizace s dlouholetými zkušenostmi. Udržujte celoročně příjemnou pokojovou teplotu pomocí bytové nástěnné klimatizace pro obytné budovy. Naše kolekce klimatizací je navržena pro efektivní chlazení malých místností.


Umožní vám udržet si chladnou hlavu po celé léto.

Výrobky obsahují fluorované skleníkové plyny. VIVAX klimatizace mají extrémně tichý provoz a díky speciálním BIO filtrům zajistí příjemné a zdravé ovzduší také alergikům a malým dětem. Kompletní řešení od návrhu až po instalaci, včetně servisu. Zaměřili jsme se na mobilní, nástěnné i okenní modely. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci.


Page Transparency See More. See actions taken by the people who manage and post content. Výkon a hlučnost klimatizace.


Při výberu mobilní klimatizace svou pozornost zaměřte na výkon uvedený v parametrech.

Obecně platí, že watů výkonu klimatizace stačí pro metr čtvereční. V parametrech klimatizací ale obvykle najdete informaci, pro jak velkou místnost je klimatizace vhodná. Více než dvě desetiletí se věnujeme návrhu, prodeji, realizaci a servisu chladících, klimatizačních zařízení a tepelných čerpadel. Klimatron provádí prodej klimatizací a jejich montáž. Mimo jiné ale mají i funkci topení a to s vysokou energetickou účinností.


Klimatizační jednotka má jednodušší design, solidní zpracování a nízkou cenu. Stojíme za kvalitou našich klimatizací natolik, že pokud by se vám po dobu záruky cokoli pokazilo a na našem skladu nebyl k dispozici potřebný náhradní díl, vyměníme vám klimatizaci za novou stejného nebo novějšího modelu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Oceníte individuální a citlivé řešení Vašeho zadání.


Klimatizace Sinclair představují dobrý kompromis mezi kvalitou a cenou. Naše společnost byla GENERÁLNÍM DODAVATELEM STAVBY: “REKONSTRUKCE CENTRÁLNÍHO VELÍNU II V RÁMCI PROGRAMU BEZPEČNÝ REGION. FROST WASH - očekávejte více od Vaší klimatizace.


Nová generace splitových jednotek přichází s jedinečnou provozní funkcí. Hisense Haier Toshiba Daikin Lg. Rádi byste měli ve Vašem bytě vždy optimální teplotu, bez ohledu na to, jaké je počasí venku?


Pylová sezona je v plném proudu! O důvod víc si pořídit kvalitní klimatizaci, která umí čistit vzduch od alergenů.

Naše klimatizace Etherea čistí vzduch pomocí nanotechnologie, která je účinná proti mikroorganismům, bakteriím, pylům, virům i plísním! ZOBRAZIT VŠECHNY PRODUKTY. Nejlepší kontrola klimatu.


Navrhneme optimální řešení klimatizace požadovaných prostor včetně umístění venkovního agregátu a rozvodu tras CU potrubí. Zajišťujeme pro Vás instalaci i dlouhodobý servis klimatizací v Praze. Náš odborník Vás navštíví, prohlédne si Vaše prostory a navrhne nejvhodnější řešení tak, aby odpovídalo Vašim představám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky