čtvrtek 17. ledna 2019

Kotel buderus diskuze

Samotný kotel jsem si vybral právě na základě dobrých zkušeností sousedů kteří jej používají, musím ale podotkout, že Buderus tu okolo nikdo nemá a nepužívá. Je to dáno i tím, že místní topenáři preferují Viadrus a není problém se zárukou. Plynový kondenzační kotel - jaká značka prosím ? Kondenzační kotel - máte zkušenosti?


Měl jsem plynový kotel Destila KW, který bez poruchy fungoval více jak let.

Před čtyřmi lety jsem koupil kondenzační kotel Buderus Logamax. Představení plynových kondenzačních kotlů a stacionárních kotlů Protherm, recenze, diskuze a zkušenostmi s nimi. Ať už si pořizujete kotel libovolného typu, vždy počítejte s tím, že jde o poměrně náročnou investici, jejíž výše odpovídá kvalitě zpracování výrobku, jeho životnosti, výkonu a ostatním parametrům. Kotel disponuje i elektronicky řízeným oběhovým čerpadlem a expanzní nádobou OV.


Má vestavěný třícestný ventil a ochranu proti zamrznutí. Ocenit je možné jednoduchou obsluhu a autodiagnostiku, stejně jako skutečnost, že kooperuje s eBus regulátory Protherm Thermolink. Nechybí mu chladící smyčka proti přetopení, automatické vypnutí nebo odtahový ventilátor pro čisté vybírání popela.

Velmi dobrý je také panel s elektronickou regulací. Kotel si snadno nastavíte pomocí několika prvků, včetně spalinového termostatu. Jedná se o variantu s průtokovým ohřevem teplé vody a provedení odtahu je komínové. Nástěnný plynový kondenzační kotel s integrovaným zásobníkem TV o objemu l Výkon: kW Použití Nízkoenergetické. Kotel plynový kondenzační x klasický Chci vás poprosit o zkušenosti, které jste dosud posbíraly.


Mám 23let starý klasický kotel , vytopí mi místnosti na 20st a víc ze sebe nedostane. Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče. Těhotenství, poro miminka a batolata. Diskuze podle narození i regionu.


Mám kotel BUDERUS LOGAMAX U 002. Slouží již mnoho let bez problémů, ale v poslední době se projevila závada u přípravy teplé vody. Občas při napouštění teplé vody vypne hořák a objeví se porucha - rozsvítí se horní červená kontrolka. Buderus : nástěnný plynový kotel Buderus je mezinárodně uznávaná společnostvýrobce a dodavatel topných zařízení, klimatických systémů a komponentů pro ně.


K dnešnímu dni, seznam produktů zahrnuje plyn, kapalné palivo a kotle na tuhá paliva „ Buderus “ (z nich velmi pozitivní hodnocení), kotle, radiátory, solární kolektory a kombinované elektrárny. Zařízení má displej a ovládací panel, z nichž lze nastavit teplotu, vypnout a zapnout zařízení a sledovat provozní stav přístroje. Kotel , který přikládá za Vás – Buderus Logano G2A Komerční Mnozí z těch, kteří vytápějí nebo plánují vytápět své rodinné domy či chalupy kotlem s ručním podáváním paliva, si automatický provoz kotle ani neumí představit.

Nabídka značky Buderus zahrňuje široký sortiment výrobk ů pro vytápění. Zdravím, mám kotel Buderus a následující chybu, topí bez problému, když pustím teplou vodu tak je to Ok, ale když ji vypnu tak začne v něm jako by se přelévat voda a poté dojde k tomu , že se něco vevnitř odpojí a vznikne razova vlna vody do radiátorů teplota vody vyletí vysoko, a začne svítit červeně hořák. Plynové kondenzační kotle se zásobníkem, nebo bojlerem na ohřev vody. Všeobecná online poradna - auto moto - dům a byt - zahrada - vaření - zdraví - sport - PC - kutilství - společnost - móda - zvířata.


Značka jinak dobrá, problémy jako na všech (odcházející membrány a čidla). Já bych si nechala poradit a dodat kotel tím, kdo jej i nainstaluje, jen podle plochy domu je o hubu to kupovat, mají tam vliv i další a další věci, podle kterých je potřeba zvolit ten správný. Vím, že let je asi směšné, ale vycházela jsem z toho, že ten co mám slouží let.


Velmi kompaktní nástěnný plynový kondenzační kotel Buderus Logamax plus GB192i T Vám poskytuje vše, co potřebujete, aby byl Váš dům perfektně zásoben teplem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky