středa 30. ledna 2019

Větrák na zeď

Větrák na zeď

Nahlédnout můžete také do naší poradny, ve které najdete řadu informací o ventilátorech i vzduchotechnice. Kolegové vám tady rádi. Háčky na zeď PONTO světle modré - set ks Blomus.


Dvojitá věšáková stěna Belluno Elegante, bílá, masiv, borovice. Designový nástěnný věšák s poli. Jedná se o typ rolet, které jsou namontovány přímo na zeď.


Tento způsob dekorace oken plně nahrazuje závěsy, záclony a dokonce i žaluzie. Systém Den a Noc umožňuje plynulou regulaci množství světla procházejícího roletou do místnosti. Super tichý 14cm ventilátor s S-FLOW lopatkami dodává o více vzduchu než standardní ventilátor při stejné rychlosti.


Větrák na zeď

Vyšší výkon spolu s PWM řízením otáček umožňuje regulovat hluk ventilátoru na minimum. Ventilátor Viper je vytvořen a zaměřen na blind-bodové chlazení. HDB ložisko prodlužuje životnost. Záleží každopádně na tom, co od takového výrobku očekáváte.


Zda půjde o sezónní chlazení nebo jej budete chtít umístit natrvalo. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Větrák na zeď

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Nálepku odlepte z papíru a na přenosové fólii ji správnou stranou přiložte přímo na zeď. Pak několikrát pevně přejeďte rukou přes fólii a poté opatrně fólii odstraňte. Ačkoliv je ventilátor sezónní záležitostí, do jeho výběru se vyplatí zainvestovat, aby vám vydržel řadu let.


Vybírejte si Domácí ventilátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Tyto moderní obrazy na zeď 4D můžete objednávat v rozměrech: 100x35cm, 100x50cm, 100x60cm a 120x90cm. Poslední kategorií moderní vícedílné obrazy na plátně jsou pětidílné obrazy 5D. Připravuje pro Vás také speciální nabídky, ve kterých lze zakoupit moderní 3D obrazy na zeď s výraznou slevou.


Náš web potřebuje ke svému správnému fungování soubory cookies, pokračováním v prohlížení souhlasíte s jejich používáním. Více informací o nastavení zde. Závěsné dekorace zkrášlí obývák, chodbu i dětský pokoj, zkrátka dodají vašemu bytu tu pravou domáckou atmosféru. Dekorace na stěnu pro útulnější domov.


Koukání do zdi může být nuda jen pro toho, kdo si je neumí hezky ozdobit. Dolaďte své bydlení osobitými nástěnnými dekoracemi. Kytka-0 Samolepky na zeď. Na ploše teplota karty dosáhne delty asi 2-stupňů nad pokojovou teplotu.


Hledáte neotřelou dekoraci do bytu? Vyberte si ze stovek dekoračních samolepek pro děti i dospělé. Váš domov může zdobit strom, kočka, mapa, motivační nápis nebo 3D tapeta.


Tapety na zeď a jiné designové dekorace na zeď jsou doslova módním hitem a natrvalo se staly součástí našich domovů, kanceláří, obchodů, restaurací či hotelů. Jednou z předností našeho e-shopu je velmi široká nabídka moderních tapet na zeď a dalších dekorací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky