středa 16. ledna 2019

Klimakompresor golf 4

Danke an Gaghunf fürs Bereitstellen des Kompressors. Protože sou to mamrdi, co umí akorát dopnit chladivo a jelikož to dělá mašina za ně, tak ani to vlastně neumí. Zajeď někam, kde opravdu klimatizace dělají, ne kde je plní, to sou většinou tupci co neměli ani základní školení a znají maximálně manuál ke své mašině a jestli vůbec aspoň ten. Chcem sa spytat, neviete mi niekto poradit, akej znacky zhanať novy kompresor - HELLA ? Menil som klimamakompresor stary za cisto novy. A nemáte náhodou někdo na prodej (samozřejmě funkční) ? Auto - Klimakompresor vw bazár.


Klimakompresor golf 4

Vyberajte z 1inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Zdarec, potřebuji radu.


Když zapnu klimu, tak se spojka snaží roztočit kompresor, ale jen párkrát se protočí, ozve se pazvuk a pak se zase zastaví. Takhle to dělá asi v 10ti sekundových intervalech. Může být problém v té spojce?


Prikazano od 1oglasa. Kupite ili prodajte svoj polovan automobil ili drugo vozilo brzo i efikasno na Mojauto. Vytaženo z funkčního vozidla. Vybírejte z 3inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Popis: Prodám repasovaný klimakompresor se zárukou. Inzerát Klimakompresor golf bora v okrese Žďár nad Sázavou, cena 800Kč, od kondy na Sbazar.


Klimakompressor VW Golf III IV Passat Polo Sharan Vento Caddy II: Entspricht den OE-Nr. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. ABS, ESP, centrální zamykání na dálkové ovládání, el. Call it aloof, detached or sophisticate the Mk Golf is a car that has removed itself from the mainstream and now campaigns as a premium value item. As a used purchase, the Golf is a sure-fire five star buy. Other rivals may claim to offer.


There’s an all-new Golf on the way but the fact this outgoing one is still the benchmark in an incredibly competitive class says much for how important this car is to Volkswagen. Prodám KLIMAKOMPRESOR KOMPRESOR KLIMATIZACE, odborně demontován z havarovaného vozu s motorem 9TDI 66kw nebo 81kw. Funkčnost ověřená - BEZCHYBNÝ!


FUNGUJE PERFEKTNĚ ZA JEHO BEZCHYBNOU FUNKČNOST RUČÍM Pasuje do vozů jako jsou například: ŠKODA OCTAVIA VOLKSWAGEN VW GOLF AUDI ASEAT LE. TDi CXX KW RER 7A, které jsou vyfoceny na přiložené fotografii. Jednotlivé ceny a informace na tel.


Klimakompresor golf 4

Doručení dobírkou nebo osobní odběr. Použitelnost a dostupnost ná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky