pátek 25. ledna 2019

Dezinfekce bytu ozonem

Odstranění zápachu a dezinfekce prostor (čištění ozónem) provádíme pomocí výkonných generátorů ozonu. Našim cílem je pomáhat žít v čistém a příjemném prostředí. Vyberte si z naší bohaté nabídky ZDE. CO dělat když selže nátěr proti plísni, čistička vzduchu nebo pohlcovač zápachu? Opravdu vás zbavíme zápachu, virů a bakterií včetně plísní, je potřeba využít naší službu čištění ozonem , při které budeme aplikovat ozon přímo u vás a tam kde například vznikl problém zatuchlého zápachu.


Quavas – dezinfekce ozónem. Nejšetrnější a přitom nejefektivnější forma dezinfekce a dezodorizace je ozónovým čištěním. Nutná doba dezinfekce je - 1minut, dle velikosti prostoru, po této době si můžete užít čerstvý vzduch a místnost bez nežádoucích plísní, virů a bakterií. U běžných domácností se doporučuje ozonovat 2x ročně, u komerčně využívaných prostor, hotelů, veřejné dopravy, škol atd.


Ozónový generátor Vám pomůže vyřešit nepříjemnou situaci, kterou způsobila nečekaná voda. Ozón má kromě plně virucidních, antibakteriálních a fungicidních vlastností, také využití v rámci dezodorizace - tedy čištění vzduchu. Kdy se vyplatí dezinfekce interiérů ozonem ? Na běžné dezinfekce interiérů se používají osvědčené chemické přípravky. Při vhodném postupu vás zbaví většiny bakterií, virů a plísní.


Pro 1 účinné nebo rizikové dezinfekce je však výhodnější ozon, který se zaručeným výsledkem likviduje zdraví škodlivé. Neutralizujeme zápach ve Vašem automobilu, přívěsu, domě či bytu za akční letní ceny. Provádíme dezinfekce a čištění bytu , domu a místností ozonem.


Vyřešíte tak zápach, plísně i bakterie. Jde o nesmírně bezpečnou alternativu. J e vhodné také u domácností, kde žijí alergici, astmatici, malé děti anebo domácí zvířata.


Desinfekce - dezinfekce - neutralizace. Dezinfekce ozonem je maximálně spolehlivá. Akční nabídka od Hyperslevy. Přidejte fotku ze svého zážitku s HyperSlevy. Levné stěhování v Praze bytů i firem s krabicemi a dopravou zdarma.


Stěhování Praha za nejlepší ceny (Praha, Plzeň, Příbram). Po aplikaci může být jemný odér ozónu cítit ještě asi hodin. Kvůli pandemii koronaviru je v současné době na trhu nedostatek dezinfekčních prostředků, které pomáhají čistit domácnost a veřejné prostory od virů. Vzhledem k tomu, že čištění chemií začíná být problém, stále častěji se využívá dezinfekce ozonem , která dokáže zabíjet bakterie, viry, plísně a alergeny v ovzduší, v prostoru i na těle. Profesionální dezinfekce bytů, domů, kanceláří, ordinací, čekáren, škol a školek a jiných společných prostor.


Zbavíme Váš prostor nebezpečných virů, koronavirů, bakterií, plisní a zápachu. Při správné aplikaci Vás zbaví 99. Navíc z ceny Vašeho nákupu přispějete na Vámi zvolený dobročinný projekt. Mezi nejčastější aplikace ozonu patří odstraňování zápachů, desinfekce prostor a likvidace patogenních mikroorganismů (virů, baktérií, plísní, alergenů).


Nová metoda DESINFEKCE matrací ozonem. Ozonem lze vyčistit jak kancelářské prostory, obchodní a stejně tak i byty nebo auta. A Češi už tento způsob objevili.


V tuhle chvíli se neustále ozyvají další a další zájemci o naše služby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky