pátek 18. ledna 2019

Plynové krby praha

Společnost KRBY Praha s. Krby mohou být připojeny na zemní plyn nebo propan-butan. Nejmodernější technologie vytváří poutavé plameny, které jsou bezpečné, krásné a úsporné. Moderní plynové krby a kamna velice realisticky imitují hoření dřeva, ale je možné také použít například oblázky, či jemné kamínky.


Nejnovějším trendem je.

To však neznamená, že nemusí být napojeny na odvod spalin. Plynové krby nepotřebují ke svému provozu klasický komín. V případě plynových krbů se využívá tzv. V praxi se jedná o trubku v trubce, kdy jednou jsou odváděny. Jsme kamnářská firma, zabývající se navrhováním, prodejem a realizací krbů, kamen a sporáků.


Pokud si přejete stavět nový krb, předělat starý krb, nebo prostě jen potřebujete s čímkoliv poradit, jsme tu pro Vás. Dovážíme - vyrábíme - prodáváme a stavíme krby a komíny na klíč. Stále větší zájem je o plynové krby.

Bez nepořádku, v klidu a pohodě! Mohou mít různý vzhled – vysoké krbové vložky, široké, rohové. Máme širokou nabídku plynových vložek firmy ORTAL.


Tyto vložky vyhovují evropskému standardu CE i americkému standardu CSA. ORTAL přes svoji velmi širokou nabídku vyrábí i plynové vložky na zakázku zákazníků a architektů. Krbové vložky mohou být vybavené dvojitým zasklením, tím je zaručena. Moderní provedení volně stojících a vestavných plynových krbů.


Sortiment klimatizačních jednotek s tepelným čerpadlem. Jsme certifikovaná prodejna značkových grilů Weber. Přijeďte se na grily Weber podívat přímo do našeho kamenného obchodu v Praze - Kunraticích.


Grily Weber, zahradní grily, grily na dřevěné uhlí, plynové grily, elektrické grily. Bezesporu hlavní roli zde hraje uživatelský komfort a koncept technického řešení. Tyto momenty jsou hlavním faktorem v rozhodování a hovořící ve prospěch plynu, oproti klasické formě na dřevo.


Jednoduchost provedení odvodu spalin, nezávislý přísun spalovacího. Plynový krb můžete zapálit z pohodlí svého křesla. Užíváte si všechny výhody plynového hoření s plameny nerozeznatelnými od opravdových.


Může tak být instalován prakticky do každého domova, protože díky speciálnímu kouřovodu pracuje nezávisle na.

Ponúkame vám dizajn, projekt a realizáciu krbov, pecí, komínov a mnoho ďalšieho – navštívte naše krbové štúdio v Bratislave a nechajte si vytvoriť cenovú ponuku na mieru. Vyberte si krbové štúdio na ktoré sa viete spoľahnúť. Zajišťujeme realizaci celé stavby krbů na klíč od fáze projektu, vypracování designového návrhu bytovým designérem a individuální cenové nabídky v rámci realizace zdarma, až po topnou zkoušku, včetně kamenických prací, truhlářských a kovářských výrobků, stavby lehkých komínových těles, dodávku velkoplošné. Aktuální katalog firem v kategorii plynové krby. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Některé typy jsou opatřené ventilátory, takže se teplo rovnoměrněji rozprostře po místnosti a nemáte pocit přetopeného vzduchu. Komín už nebude potřeba. Ze zákona je dáno, že krby potřebují komín, abychom z domu odvedli všechny spaliny.


OBI vede velký výběr různých krbů pro veškeré nároky. Co je dobré: Nemusíte uvažovat nad přepravou, protože zboží dodáme rychle a výhodně. Za účelem kompetentního poradenství Vám budou rádi k dispozici zaměstnanci Vaší OBI prodejny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky