pondělí 14. ledna 2019

Garde g42 eco

The boiler is manufactured in design B11BS, it means it is equipped with combustion products return flow fuse. The two and three sectional size is. The Garde GECO M series boilers are low-emission cast-iron boilers equipped with an atmospheric burner intended for hot-water heating systems with a forced circulation.


Liatinový článkový plynový kotol Galebo GECO vybavený atmosférickým horákom je určený pre spaľovanie nízkotlakového zemného plynu. Dvoj a trojčlánková veľkosť je vhodná pre rekonštrukcie zdrojov tepla v samostatných bytových jednotkách, pre menšie obytné a rekreačné zariadenia. Model využíva atmosférický horák a je určený pre takéto teplotné systémy, ktoré sú založené na nútenom obehu.

Vše pro topení a čerpadla. Hodnocení produktu:. Kotel lze osadit odtahovým spalinovým. Model využívá atmosférický hořák a je určený pro takové teplotní systémy, které jsou založeny na nuceném oběhu média.


OV 100L Bez trojcestného ventilu - nutné dokoupit jako příslušenství. Originální konstrukce omezuje vznik nízkoteplotní koroze, díky čemuž je možno kotel provozovat i při teplotách vratné vody kolem 30°C. Plynový kotel Garde GECO M 8kW.


Tryska hořáku d = mm.

Tmel čistící METANO THERM SPRAY 4. Seřadit: Položek na stránku: Plášť kotle, díly pláště kotle. GARDE GECO nový design. Moderní stacionární litinový nízkoteplotní kotel s atmosférickým nízkoemisním hořákem a nuceným oběhem topné vody je určen pro vytápění bytů, rodinných domků i větších objektů.


Dvou a tříčlánková velikost je vhodná pro rekonstrukce zdrojů tepla v samostatných bytových jednotkách, pro. Elõnyök: hosszú élettartamú öntvény hőcserélő -os szezonális hatásfok HMV előny kapcsolás HMV tartály csatlakoztatható. VIADRUS Garde GECO M, čl. Kotle řady Garde GECO M jsou nízkoemisní litinové kotle vybavené atmosférickým hořákem určené pro teplovodní topné systémy s nuceným oběhem.


Elektrické zapojení je připraveno pro připojení externího nepřímotopného ohřívače s přednostním ohřevem teplé vody. Viadrus nabízí také stacionární kotle, například Garde GEco. Viadrus Garde Gje nízkoteplotní litinový kotel s atmosférickým hořákem, určený pro topné soustavy s nuceným oběhem.


Při instalaci bez možnosti odvodu spalin do komínového tělesa lze navíc. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Litinový článkový plynový kotel Gnebo GECO atmosferickým hořákem je konstruován pro spalování nízkotlakového zemního plynu. Dvoj a trojčlánková velikost je vhodná pro rekonstrukce topných zařízení v samostatných bytových jednotkách, pro menší obytná a rekreační zařízení.


W do provozu, pročtěte si pozorně český návod k použití, abyste předešli zbytečným nesnázím. Skladem náhradní díly pro plynové kotle s označení Viadrus GECO.

Kotle řady GECO jsou nízkoteplotní litinové kotle vybavené atmosférickým hořákem určené pro teplovodní topné systémy s nuceným oběhem. Easily locate an experienced gas engineer near you on Thomson Local. Emergency call out service from gas safe registered engineers available on request.


Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky