úterý 29. ledna 2019

Elektrické autíčko bmw x6

Elektrické autíčko bmw x6

SLOVENSKO ZHORA 9views. Licencované elektrické autíčko BMW Xv bílé nelakované barvě s 4G Bluetooth DO s přednostní jízdou, plynulým rozjezdem, otevíracími dveřmi, MPpřehrávačem, XENON a LED. It combines power and style. The car is huge and is seater.


Elektrické autíčko bmw x6

We are sure your kids and their. Elektrické autíčko BMW Xs 2. Výhodou jsou otvírací dveř. Beneo elektrické autíčko BMW Xbílá.


Jedno z největších autíček v nabídce ORIGINÁL BMW AG. Dvoumístné elektrické autíčko BMW XM, černé lakované. Jedná se o jedno z největších dětských vozítek v nabídce.


Elektrické autíčko bmw x6

Po zapnutí vypínača model imituje zvuk štartovania, svietia predné LED svetlá, podsvietenie palubných p. G bluetooth dálkovým ovládáním, lakované metalízou. Dětské elektrické autíčko BMW Xs 2. Realistické zpracování, kvalita materiálů, lakování barvou a mnoho dalších dělají z BMW Xjedničku mezi SUV. Dva elektrické motory zajišťují pohon na obě zadní kola. Predám elektrické autíčko AUDI RSpyder 2. Pre malých hudobných nadšencov je k dispozícii FM rádio, prípojka pre MP SD kartu, pomocou ktorého sa jednoducho napáruje na mobilný telefón. Rozbalené, zánovné autíčko s drobními škrabancami, prípadne inými kozmetickými vadami.


BMW X- BLACK - akumulátorové autíčko - vozítko Skladovost na prodejnách se může průběžně měnit, proto je vhodné telefonicky ověřit skutečnou dostupnost. Zboží, které je dostupné pouze na prodejnách, není možné odeslat okamžitě z exportního skladu, proto není možné zaručit včasné doručení. Autíčko má koženú sedačku a. Detailní popis produktu.


Elektrické autíčko bmw x6

Digitálny ukazovateľ stavu a. ABSOLÚTNA NOVINKA NA TRHU! Toto elektrické autíčko je vyrobené v štýle BMW X6. Má svetelné efekty, otváracie dvere a zvukov. Krásné dětské elektrické autíčko SUV BMX X, je nabité elektronikou a nejmodernější výbavou. Exteriér nabídne otevírací dveře a znaky BMW na volantu, kapotě i EVA kolech, které využívají stejného principu jako běžná.


BMW X6M-jednomístné NEDÁVNÝ MODEL JEDINĚ U NÁS! Dobrý den,prodám dětské autíčko. BMW XM jakoby z oka vypadlo skutečnému modelu automobilu BMW X6. Má kožené sedačky, otvíravé dvířka a všechny další znaky typické pro automobil BMW X6. Nádherné dětské elektrické autíčko.


Luxusné licencované autíčko SparkTech BMW Xv čiernom prevedení pre malých šoférov. Vybavené je pružením nápravy, vstupom pre prehrávanie hudby MPa vstupom na SD kartu. O bezpečnosť sa stará elektronická brzda. Dieťa bude mať uľahčený prístup vďaka.


Popis: Prodám se zárukou licenční dětské elektrické autíčko BMW XPerformance M Stříbrná metalíza s dálkovým bluetooth ovládáním 4Ghz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky