středa 30. ledna 2019

Pb láhev 10 kg bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů pb lahev 10kg. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty pb lahev 10kg - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Dům a zahrada - Pb lahev 10kg bazar.


Vybírejte z inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Bazoš - Inzerce, Bazar. Hodonín, cena 700Kč, od Jarka na Sbazar. Láhve se dají ihned vyměnit na jakékoliv benzince, za plné cca 36-Kč.


R-spekt Termo návlek na 10kg PB láhev. Termo návlek R-SPEKT je výhradně určen pro uložení 10kg propan-butanové láhve standardní velikosti o přibližných rozměrech 590×300mm. Rozměr samotného termo návleku je cca 6× 3mm (výška x průměr).


Vhodná k plynovému grilu, sporaku vaření taveni lepenky ipy.

Plati do smazání inzerátu. Ideální na chalupu nebo do obytného auta. W 2L- rozměry: 590x3mm.


Vytvořte si hlídacího psa, který za vás bude hlídat nové nabídky pro vaše vyhledávání. V sekci Hlídací psi lze prohlížet souhrn novinek z vašich hledání, nebo si nastavit zasílaní novinek mailem. Plná a zaplombovaná 10kg propan-butan láhev. V okolí Dč po dohodě možno dovézt.


Kg 2x PB lahev Kg naplněné a plombované, prodám o 55-Kč levněji. Láhve PB 2kg, 10kg - prázdné nevyužite - cenu nabídněte. Domovní regulátor tlaku plynu Fischer (Francel) B6. Nová PB lahev na 5kg plynu s ventilem pro plynové grily. Zdrojem je běžná kg PB láhev nebo elektrická síť.


Tři stupně výkonu od do kW. Stroje - Lahev pb bazar. Vařič je velmi zachovalý,po výměně těsnění,odzkoušený a plně funkční. Při osobním odběru předvedu.


Možno poslat při platbě předem na účet,poštovné 13-Kč. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Propan butan kg - Cochces. Příslušenství pro grily, tepelné zářiče, kempinkové vařiče, kamna. Opětovně plnitelná plynová bomba Safefill byla vyrobena tak, aby splňovala nejvyšší standardy kvality a bezpečnosti.


Na bombu se vztahuje záruka let. Jednoduchý dvouplotýnkový vařič. Dva oddělené výkonné hořáky. Připojovací sada na PB lahev není sou. Tlaková láhev na propan-butan.


PROPAN-BUTAN ( PB ) ocelová kg. DOSTUPNOST PROSÍM OVĚŘTE TELEFONICKY.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky