čtvrtek 24. ledna 2019

Plynový zářič závěsný

KVALITNÍ NĚMECKÉ PLYNOVÉ A ELEKTRICKÉ ZÁŘIČE. Jsme výhradní dovozce tradiční německé značky ENDERS pro ČR, provádíme záruční i pozáruční servis, prodáváme náhradní díly k plynovým zářičům i elektrickým topidlům značky Enders. Vážení zákazníci, vážení obchodní partneři,s odvoláním na usnesení vlády ze dne 15. Elegantní plynový zářič v nerezovém provedení krásně doplní svým designem váš venkovní prostor a zajistí v něm příjemnou teplotu vzduchu. Zahradní tepelný plynový zářič ratan - kW.


Venkovní tepelné záříče se řadí mezi mobilní plynová topidla. Z naší nabídky si lze vybrat z několika druhů jakou jsou stolní zahradní topidla, plynová kamna, plynové topidla Meva v různých variantách a provedení. Tepelný plynový zářič s reflektorem o cm. Výška topidla až 2cm.


Pro bezproblémový zážeh je zde piezo zapalování. Technologie Smart-Tech s výkonem kW snižuje množství spotřebovaného plynu o. Pokud hledáte vhodný doplněk do studených zimních večerů na vašem balkoně či terase, pak je pro Vás jasnou volbou plynový zářič s designem ratanu či ve tvaru pyramidy. Jedná se o vysoce kvalitní designově moderní plynový zářič , jehož teplotu uvítá každý milovník sezení na terase či zahradě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Plynový zářič závěsný

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Závěsné plynové kotle Vaillant jsou díky svému umístění na stěně vhodné zejména pro vytápění a ohřev teplé vody v bytových jednotkách. Zářič Inframax SAFE je elektrický infrazářič splňující normu ATEX.


Tento model je vhodný do průmyslu i pro Agro průmysl díky nejvyšší možné ochraně IP66. Inframax SAFE byl navržen speciálně pro použití v prostředí s nebezpečím výbuchu, jako jsou lakovny, tiskárny, muniční sklady, textilní výroba. Plynové kotle renomovaných značek za skvělé ceny. Nabízíme stacionární, závěsné plynové kotle, odborné poradenství při jejich výběru a dopravu po celé ČR.


Plynový zářič závěsný

Kč Cattara Plynový zářič SILVER s regulátorem 1kW, 225. Detail produktu Do obchodu. Kvalitní plynový kotel by měl s přehledem vytopit interiér, ohřát vodu na koupání, nebo mytí nádobí a měl by mít jednoduchou a nenáročnou obsluhu.


Může vyset buďto na zdi ( závěsný typ), nebo stát přímo na zemi, v takovém případě se jedná o stacionární plynový kotel. Zaříče Vulkans jsou vyráběny s téměř lety zkušenostmi v oboru zpracování nerezové oceli. Zářič je vybaven hořákem a připojuje se k plynové lahvi kg. Výborný pro zvýšení tepelné pohody za chladného počasí ve venkovním prostředí – na terase, v otevřeném altánku, pergole, nebo na předzahrádce. Plynový , závěsný kotel JUNKERS CERAPURCOMPACT ZSB 14-DE je kotel kondenzační.


Plynový zářič závěsný

Kotle CerapurCompact jsou vybaveny energeticky úsporným oběhovým čerpadlem a splňují tak nové legislativní směrnice a nařízení EU týkající se prodeje zdrojů tepla pro vytápění a přípravu teplé vody. Kompaktní a přitom velmi dobře použitelný zahradní plynový zářič Enders Polo 2. Optimální ochrana proti dešti, sluncem a zimou. Jednotky tmavých infrazářičů INFRAMAX umožňují různé varianty řešení odtahu spalin a sání vzduchu.


Jednotlivé rozměry potrubí a další příslušenství vždy závisí na typu použitého infrazářiče a dispozic místa instalace. Při návrhu spalinové cesty je nutné plnit platné normy týkající se vyústění spalin, např. ARISTON, bojler Quantum, bojler Vaillant Upozornění - pro správnou funkci ohřívače je záruční podmínkou spolu s ohřívačem instalovat i expanzní nádobu, která vyrovnává tlak vody při ohřevu a dále omezuje tlakové rázy při použití pákových baterií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky