pondělí 25. listopadu 2019

Elektrický kabel 3x2 5

Kabel CYKY-J 3x, Ilustrační obrázek konstrukce kabelů CYKY: Konstrukce: 1. Standardní množství je m. Vyberte si z našej širokej ponuky Kábel CYKY-J 3x, 5. Rýchle dodanie, produkty skladom, odborné poradenstvo. CGSG-J 3x, H05RR-F Pryžový harmonizovaný kabel pro lehké mechanické namáhání. Vhodné pro lehké dílenské stroje, ruční nářadí, všeobecné užití v domácnostech.

Preverite pestro ponudbo izdelkov po akcijskih cenah. Elektrický kabel pro vnitřní i venkovní vedení řazení Shimano Di2. CYKY-J 3x, (C) Kabel CYKY 3x, mm- barevné značení J (C) Pro pevné uložení ve vnitřních a venkovních prostorách, v zemi, v betonu. Technické parametry: počet žil:.


Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Jual Kabel Listrik NYM 3X2. X, Supreme 100M dengan harga Rp1. Bina Electric, Jakarta Pusat.


Cari produk Kabel Roll lainnya di Tokopedia.

Beli Kabel Listrik NYY 3x, mmSupreme ( Meteran ) dengan harga murah Rp14. Lapak Dota Elektrik martadarson - Jakarta Utara. Harga Kabel Supreme NYM 3x2.


Měděná plná holá jádra 2. Kabely CYKY se používají pro elektroinstalaci domovních a průmyslových rozvodů. Kabely jsou uzpůsobené pro pevné uložení ve vnitřních prostorách, kabelových kanálech, otevřených prostorách, ve vodě - povolené místními stavebními předpisy - pokud nehrozí nebezpečí mechanického. Nepamatuji si Nepamatujete si své přihlašovací jméno? Přejděte do procedury obnovy zde. CYKY-J 3x,5mmje okrúhly kábel a obsahuje žily - hnedú, modrú a žlto-zelenú.


Jeho hlavné použitie je na zásuvky. Na tento kábel sa už nevzťahujú žiadne ďalšie zľavy. Najčastejšie s ním sa kupuje aj svetelný kábel CYKY-J 3x mm2.


Kabel je určen pro pevné uložení do země, do zdi, omítky, nebo na vzduchu, do. Cocok untuk instalasi listrik di kantoran, perumahan, dan kebutuhan lainnya. Buat PER ROLL atau sama dengan Meter. CYKYLo-J 3x, mmplochý trojžilový kábel do panelových dielcov na zásuvky Objednávaj hneď Zľavový systém Super ceny Doprava zdarma od 80€. Zaregistrujte sa ešte pred nákupom a využite zľavy vernostného systému automaticky už od prvej objednávky.


CGSG 3Gx (C) Kabel H05RR-F 3x, mmpryžový ohebný Používá se jako přívodní kabel pro ruční nářadí, lehké dílenské stroje, pro všeobecné užití v domácnostech. Nevhodné pro trvalé použití venku, v zemědělství a průmyslu.

Instalacijski kabel pogodan za upotrebu u kućanstvu i industriji. Polaže se u, na ili ispod žbuke, u zidove ili u beton, bez naročite mehaničke zaštite, ali ne u suhi ili prenapregnuti beton.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky