pondělí 11. listopadu 2019

Kotle na kusové dřevo

Pokud máte zajištěný přísun paliva například z místního lesního hospodářství, pak jsou pro Vás kotle na kusové dřevo tou nejlepší volbou. Topení kusovým dřevem je nejlevnějším způsobem vytápění. Přestože vytápění je v tomto případě spojeno s procesem. Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo.


Je stále o polovinu levnější, než vytápění plynem.

Práce uživatele je pouze doplňování dřeva a vysypávání popelu. Jeden z nejdůležitějších faktorů při výběru kotle na kusové dřevo je výběr optimálního výkonu. Kotel na kusové dřevo stačí v mrazivých dnech doplňovat až po hodinách hoření.


Výkon kotle by měl odpovídat velikosti tepelných ztrát objektu, které Vám přesně vypočítá projektant. Zde platí jednoznačná zásada. Kotle s možností spalování peletek lze připojit na automatický sací systém nebo šnekový dopravník, který bude ze skladu dodávat palivo sám.

Pořídit si kotel, který bude topit převážnou dobu topné sezony na jmenovitý. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo , dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Při zohlednění celkové investice je při současných cenách energií vytápění dřevem hospodárnou alternativou. Na našich stránkách jsou kotle na tuhá paliva rozděleny na kotle s ručním přikládáním a. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle , nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle.


V této kategorii naleznete úsporné zplynovací kotle na dřevo tradičních a osvědčených značek Atmos, Viadrus, Verner nebo Dakon, ale také kombinované kotle s vysokou účinností, které mají speciální hořák, který umožňuje topit kromě kusového dřeva i čím dál oblíbenějšími dřevěnými peletami. Pokud je k dispozici dřevo , hořák je možné zase zpětně snadno demontovat a kotel používat jako běžný zplynovací kotel. H4EKO-D - nové zplyňovací kotle na dřevo - Duration: 4:36. Peletový hořák je umístěn na polohovatelném sběrači, čímž lze jednoduše vložit hořák do horních dvířek kotle a tím v průběhu minuty udělat ze zplynovacího kotle , kotel na pelety. OPOP global 26views.


Kotel na dřevo a biomasu je ideální pro levné ekologické vytápění Vašeho domu, bytu nebo chaty. Zplyňovací kotle na dřevo. Vhodné pro rodinné domy. Ať už se jedná o přídavné nebo kompletní topení, provoz na kusové dřevo , dřevní štěpku nebo dřevěné pelety: kotle na tuhá paliva od firmy Viessmann pokryjí kompletní programpro vytápění dřevem.


Kusové dřevo , pelety a dřevní štěpka: program Viessmann pokryje všechno. Vybírejte zplynovací kotle na tuhá paliva.

Máme široký výběr zplynovacích kotlů na dřevo , uhlí a pelety. Kombi kotle na dřevo a peletky. Vyberte si kotel dle parametrů. Násypka 2l, Možnost topit dřevem, automatické zapa. Státní fond životního prostředí spustil třetí, poslední vlnu Kotlíkových dotací.


ABTOP - automatické kotle na pelety i kusové dřevo. DŘEVO – PRODUKT SV, spol. Kotle na tuhá představují tradiční řešení kotle pro domácnosti, rodinné domy a provozovny. Už vyšší výkon kotlů na kusové dřevo napovídá, že se vyplatí hlavně ve větších objektech a objektech, které mají větší tepelnou ztrátu.


Kotle na kusové dřevo , brikety, piliny a štěpku od společnosti BLAZE HARMONY nabízí unikátní řešení pro vytápění vašeho domu. Kdy se kotel na dřevo vyplatí. Patentované technologie a promyšlená konstrukce kotlů umožňují téměř bezobslužný provoz při nízké spotřebě paliva. Dokonalé technické řešení. Podívejte se na aktuální cenu kotle DAKON DOR F kW.


Dále provádíme montáž podlahového topení, radiátorů, výstavbu komínů, montáže solárních systémů. Kotle na dřevo , kotle na pelety a inovativní hořáky na pelety.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky