pondělí 18. listopadu 2019

Elektrické vytápění kw

Elektrické vytápění kw

Přímé využití elektrické energie k vytápění má nemalý počet příznivců. Důvodem je skutečnost, že zejména přímotopné elektrické vytápění se snadno instaluje a velice přesně reguluje a jedná se bezesporu o investičně nejméně nákladný způsob vytápění. Nízké pořizovací náklady na otopnou soustavu. Elektrické kotle slouží pro vytápění objektů elektřinou. V některých oblastech, kde nejsou zavedené rozvody plynu, se jedná o jediný možný zdroj vytápění , počítáme-li v úvahu fakt, že se majitelům nechce pravidelně chodit zatápět uhlím či dřevěnými polínky.


Elektrické vytápění kw

ELEKTRICKÉ PŘÍMOTOPNÉ VYTÁPĚNÍ. Vhodnost použití jednotlivých typů vytápění závisí na povaze vytápěného prostoru a požadovaném. Elektrokotel lze využít jako univerzální zdroj tepla pro vytápění v bytech, malých rodinných domcích nebo rekreačních objektech.


V chladných obdobích, kdy primární zdroj. Levnější a úspornější topení jsou INFRAPANELY. Infratopení uspoří až nákladů na topení. Oba výrobky jsou vyráběny ve firmě Mora v Uničově s padesátiletou tradicí ve výrobě kotlů. Navíc překvapí svou nízkou cenou.


Nástěnné elektrické kotle vyrábí také firma ACV. V její výrobní řadě najdeme pět modelů s rozsahem výkonu od do kW. Teplota topné vody může být omezena pro podlahové vytápění.


V naší nabídce kotlů najdete kotle na tuhá paliva, pelety, biomasu, ale i elektrické nebo plynové kotle. Snažíme se, abyste v našem obchodě s vytápěním našli vždy tu nejlepší cenu a co možná nejširší výběr. Preferujeme především osobní přístup a kontakt se zákazníkem, nejsme pouze e-shop, jsme Centrum. Tyto elektrické ohřívače se používají pro stavební projekty, dílny a dočasné prostory.


Tento ekologický výrobek je vhodný na všechny typy použití, kde je potřeba velké množství vzduchu, nebo tam, kde není možné použití nepřímých ohřívačů na naftu. Pro elektrické vytápění (tedy i pro podlahové) je tedy udáván příkon – tj. Výkon je pak u správně provedené konstrukce podlahového vytápění o cca 5- nižší, než příkon.


Tento rozdíl je způsoben tepelnými ztrátami do konstrukce pod podlahovým vytápěním a tepelným odporem. Toto topidlo Master o výkonu 22. Potřeba tepla může být individuálně vnímána velmi rozdílně.


Podlahové vytápění - návrh, poradenství, diskuze. Praktické využití: elektrické topení můžete využít jako hlavní zdroj topení nebo se stane pouze doplňkem k centrálnímu systému vytápění pro malé místnosti, do koupelny a podobně. Sloupcový graf zobrazuje celkové provozní náklady domu, ve kterých jsou znázorněny jednotlivé provozní složky, jako je vytápění , ohřev vody a ostatní spotřeba.


Eltrick Individual IQC. Individuální řešení topení a ohřevu vody na míru požadavků zákazníka, je určen jak pro teplovodní elektrické vytápění , tak pro podlahové odporové topení. Mají plynulou modulaci výkonu (plynulý modulační rozsah výkonu pro vyšší efektivitu provozu topného systému), eBus komunikační sběrnici, vestavěnou. Závěsné teplovodní elektrokotle Bosch Tronic Heat jsou se svým rozsahem výkonů 4–kW určeny pro vytápění rodinných domů, bytových jednotek a rekreačních objektů. Zároveň je možné je využít jako záložní zdroj pro kotle na biomasu a tepelná čerpadla.


Elektrické vytápění kw

Instalovaný výkon 1KW bytová jednotka vč. Tento systém vytápění jsme si nechali instalovat při rekonstrukci 100let starého domu. Nyní po letech užívání jsme maximálně spokojeni.


Jsme přesvědčeni, že je to vzhledem k pořizovacím i provozním nákladům ta nejlepší volba. Roční náklady na elektřinu v. Kromě toho, modely s vestavěným ventilátorem umožňují vytápění až do výkonu ca. W , takže elektrický krb stále představuje smysluplné doplnění vytápění , převážně v přechodném období. Silným argumentem pro elektrické vytápění je kromě jeho známých výhod i skutečnost, že fotovoltaické články a baterie v posledních letech zlevňují. Zajímavé poznatky v tomto směru přinesla studie Univerzitního centra energeticky efektivních budov (UCEEB), která se zaměřila na hodnocení dopadů aktuálních.


Závěsné elektrokotle RAY nabízí moderní vytápění bytů a rodinných domů. Provoz kotle je velmi jednoduchý a tichý. Kotle jsou již z výroby kompletně vybaveny všemi provozními a bezpečnostními prvky včetně základní regulace. Nejsou náročné na obsluhu, snadno se regulují, nepotřebují komín, jejich účinnost dosahuje až.


Instalace elektrického kotle je však možná pouze tehdy, je–li v místě instalace dostatečná kapacita elektrické sítě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky