čtvrtek 21. listopadu 2019

Dvířka na plynoměr

Dvířka na plyn, dvířka HUP, dvířka na plynoměr. Nerezová a lakovaná revizní dvířka na plyn, resp. Dvířka do zdi nabízíme v různých rozměrech i materiálech (pozink, hliník, nerez) Ke slepení základů a jednotlivých dílů betonových stavebnic se nejlépe osvědčily montážní pěny, dle podmínek letní nebo zimní.


Revizní dvířka na plynoměr s větracími žebry - HUP - 600x6mm - NEREZ. Dvířka HUP - ZINEK, pozinkovaná revizní dvířka na plyn.

Kvalitní pozinkovaná plynoměrná revizní dvířka různých velikostí. Možnost výroby atypických rozměrů dle potřeby zákazníka. Ve dvířkách jsou větrací žebra a uzavírají se pomocí bezpečnostního zámku. Cena produktu bez dopravy Skladem.


Poštovní schránky DOLS. Tento e-shop získal dostatečný počet spokojených zákazn. Plastové rozvaděče pro distribuci elektřiny a plynu.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vyrobíme pro vás typizovaná dvířka na plynoměr. Vybírat můžete z rozměrů 300x30 500x50 400x6a 580x7mm.


Dvířka s rámečkem jsou vhodná pro hlavní uzávěry plynu a plynoměry v krytí IP20. Stoupačky, uzávěry vody a plynu, vodoměr a plynoměr , odpadová roura a další součásti technického zařízení jsou součástí téměř všech bytů. Jak ale dosáhnout toho, aby byla dvířka nenápadná a nerušila celiství vzhled stěny? Vám obratem produkty nacení.


Dům a zahrada - Prodam plynomer bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. V tomto rozměru jsou sériově vyráběna – k zakoupení dvířka pro tyto účely, v.

Pouze pro podružné měření. Na přání zákazníka můžeme revizní dvířka vyrobit s uzamykatelným zámkem, který lze otevřít s použitím příslušného klíče či čtyřhranu. Rozměry a tvary revizních dvířek.


Vyrábíme revizní dvířka těchto tvarů: čtvercová, obdelníková, ale i kulatá. Nebráníme se výrobě i jiných tvarů, pokud to bude. Na dívřkách může být jakýkoli ornament, text, logo vaší firmy, nebo cokoli jiného.


Sdělte nám svá přání a pojďme je realizovat. Jsme malá rodinná firma z Hlinska v Čechách, je s námi dobrá domluva. Veškeré produkty vyrábíme ručním. Krycí dvířka na plynoměr Vilémov (lamino Akázie) Krycí dvířka na plynoměr z lamina Akázie, dodána do týdne od objednání.


Potřebujete řešení na míru? Luxusní koupelnový nábytek Dolní Poustevna (matný černý lak) Luxusní koupeln. Nabízíme výrobu a realizaci betonových přípojkových skříní pro plyn a elektro, elektroměrové skříně. Vše pro průmyslové objekty i rodinné domy.


Nejčastěji se plynoměr instaluje v uzamykatelných výklencích a skříňkách na vnějších zdech budov nebo na oplocení pozemků. HUP skříně i atypické, podle přání zákazníků. Pokud je uvnitř domu, najdeme ho pravděpodobně ve sklepě nebo na chodbách.


Plynoměr se nesmí instalovat do únikových chodeb ani do ložnic, obytných prostorů, koupelen, sprch atd. Jsou vhodné do bytového jádra nebo na překrytí různých otvorů. Výroba je možná na míru. Naše dvířka jsou celá vyrobena z nerez materiálu a to včetně pantů.


Tím je koroze vyloučena! Dvířka standardně dodáváme v provedení povrchu broušený. Na objednávku pak v provedení vysoký lesk. Vysoký lesk znamená, že nerez má zrcadlový lesk.


Proto je zde nebezpečí odrazu a oslnění projíždějících.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky