úterý 12. listopadu 2019

Vložka do spacáku diskuze

Krom vysokohorských turistů, trekařů a vodáků se Kyrgyzstán dostal také do hledáčku cyklistů. Zdejší odlehlé offroadové cesty v příjemné nadmořské výšce kolem tří tisíc metrů dovolí bez větších rizik spojených s obávanou výškovou nemocí dostat se s kolem až do bezprostřední blízkosti zaledněných velikánů typu sedmitisícovky Chan Tengri. Na hlavu vám musí být dostatečné teplo, abyste neměli tendenci strkat ji do spacáku a dýchat do něj. Kondenzovaná pára by totiž mohla poškodit izolaci. Druhý tábor prosazuje spaní v co nejmenším množství oblečení.


V praxi tedy do spacáku uléháte pouze ve spodním prádle, nebo tričku. Kulturní vložka celé výpravě také prospěje, může krátkodobě i zahřát, leč její opakované použití nesetkává se většinou s pochopením. Vylozit jedenact stovek za vlozku do spacaku je dost To uz bych fakt uvazoval spis o druhem, lehcim spacaku , ktery se da vyuzit i samostatne.


Ja mam toto, nestala ani polovinu, lehka, skladna, muzu ji prat kdy chci a kdyz ji zlikviduji, tak to tolik neboli. Příjemná vložka do spacáku z broušeného polyesteru ve tvaru klasického obdélníku. Do diskuze smí vkládat komentáře pouze přihlášení uživatelé. Sea to Summit Coolmax Adaptor Liner.


Vložky do spacáku , žďáráky a polštářky Spacáky, karimatky a jiné spací potřeby Vložky, žďáráky a polštářky Spací doplňky v podobě vložek do spacáků či polštářků, ale také pro někoho nepostradatelné žďárského vaky alias žďáráky. On mi pokaždé vysvětluje, že spací pytle jsou z nějakého dutého vlákna a nejlépe drží a odráží teplo, když je v něm člověk vyslečený - on se vždy svlékne do spodního prádla. Já jsem věčně nachlazený zimomřivec a jsem zmrzlá už když lezu spát do spacáku , natož být vysvlečená, to je pro mě nemyslitelné. Portál pro cestovatele.


Informace o počasí, očkování, doprava, práce v zahraničí. Pohodlněji se leze dovnitř i ven. Praktický je zip rozepínací oboustranný, který musí být dostatečně překryt izolující légou, jinak do spacáku propouští zimu. Nesmí se zakusovat do okolní tkaniny.


Spacáky bez zipu jsou určeny do zimních podmínek. Spacák je levnější, teplejší, lehčí, skladnější. Popis vyrobku: Vyrobeno ze 1procentni prirodni bavlny a zarucuje dokonalou ochranu pred bakteriemi stejne tak obsahuje repelent proti komarum, blecham apod.


Materiál 1 polyester s příjemným bavlněným omakem. Vložka do spacího pytle z Polartec Micro. Fleecová vložka do spacího pytle. Teplá, měkká a pohodlná - tak by se dala v rychlosti popsat fleecová vložka do spacího pytle značky Basic Nature.


Najde se pro ni však využití i když nejste na vandru, např. RE do spacáku váží kg. Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaká je hmotnost a rozmery po sbalení a. V kategorii Vložky do spacáků, kompresní vaky na pandaoutdoor. Maminek,které na Mimibazaru umějí ušít vložky a potahy do jakýchkoliv kočárků a sedaček je více,když zadáš do vyhledávání na MMB „ vložka do kočárku“,nebo tak něco určitě jich vyjede hodně…po domluvě mi jedna ušila ještě z lepšího a silnějšího materiálu než byl originál a za 25– i s poštou,ale už. Použitím vložky do spacáku sa môžete vyhnúť nepohodlnému praniu spacáka keď namiesto neho vyperiete len vložku.


Je vhodná aj pre samostatné použitie bez spacáku keď spíte napr. Doplňky ke spacákům skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Ferrino, Trimm a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky