pátek 1. listopadu 2019

Horizontální bojler 100 l

Električni bojler Atlantic Vertigo 1(litara) ATLANTIC VERTIGO je električni bojler koji šte. Ispravnim odabirom i korištenjem možete znatno uštedjeti pri pripremi potrošne tople vode (PTV). Kada postoji potreba za potrošnjom veće količine tople vode, a javlja se problem nedostatka prostora Termorad horizontalni bojleri pogodni su zbog položaja montaže i mogućnosti da odgovore na zahtev optimalnog iskorišćenja prostora.


Priključci za vodu se nalaze na sredini bojlera usmereni na dole, dok je priključak elektroinstalacije. Horizontalni bojler TERMORAD. Servis, prodaja i ugradnja bojera, grejaca, baterija.

Besplatna dostava za teritoriju Beograda. V obou případech je vhodné bojler umístit co nejblíže největšímu odběru teplé vody (sprcha, vana). Bojleri domacih i stranih proizvodjaca.


Zamezíte tím tepelným ztrátám, které vznikají v dlouhém potrubí. Električni, kombinirani, ležeći bojler Centrometal LKB Digi, volumena 1litara sa ugrađenom digitalnom regulacijom. Zařízení Ariston Velis EVO INOX 100l používá systém elektrického ohřevu vody (stejně jako všechny bojlery v rámci našeho testu).


Objem tohoto přístroje činí 1litrů, což jej řadí do mírného podprůměru v našem výběru. Tento bojler je tedy vhodný spíše pro rychlejší ohřev menšího množství vody. Jeho největší předností je efektivní využití volného prostoru, na který nejsou kladeny tak vysoké nároky.

Na druhou stranu je o něco méně efektivní kvůli malé ploše sloužící pro spojení teplé a studené vody. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima. PDV je uračunat u cenu. BC Group Computers maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama.


Prohromski Termorad kombinovani bojleri sa izmenjivačem toplote pored električnog grejača imaju ugrađen i cevni izmenjivač toplote. Priključivanjem instalacije bojlera na sistem etažnog grejanja ili solarne kolektore omogućeno je zagrevati vodu uz znatno smanjenu potrošnju električne energije. Dostava po cijeloj Hrvatskoj uz najpovoljnije cijene na tržištu. Provjerite našu ponudu!


Namenjeni su za horizontalnu montažu. Kazan je izrađen od nerđajućeg čelika (prohroma). Gorenje bojler horizontalni TGR H 100. VELIS EVO je vybavený funkciou ECO EVO, ktorá si pamätá, kedy a koľko horúcej vody používate. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu 1l , určený pro vodorovnou instalaci.


Stupeň krytí ve standardu IP 42. Funguje při hodnotě napětí 2V. Ohřívače OKCEV se vyrábějí pouze v pravém provedení. Montiraju se na zidove ili plafone.


Zapremine i oznake su bojler l , bojler l , bojler 1l , bojler 1litara.

U ponudi imamo horizontalne bojlere proizvodjača Elit Inox. Vertikalni bojleri - elegantno i jednostavno dizajnirani. Ova web stranica koristi kolačiće ('cookies') kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo.


BOJLER OD 1DO 2LITARA. Povuci preko slike za zoom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky