pátek 22. listopadu 2019

Výsuvná digestoř

Výsuvná digestoř

Hlavní výhodou výsuvných odsavačů par je jejich nenápadnost - vysunou se pouze, jsou-li potřeba. Pro zástavbu do kuchyňských linek jsou vhodné výsuvné digestoře Faber , výsuvné digestoře Cata , výsuvné digestoře Empire a výsuvné digestoře Elica. Vestavná výsuvná digestoř Mora OT 6X se vyznačuje vysokým výkonem a dobrou účinností. A to v oblasti svícení, proudění vzduchu a spotřebě elektrické energie. Slabší je z pohledu filtrace tuků, je také mírně hlučnější než je běžné.


Ovládá se klasickými tlačítky, volit můžete ze úrovní. V klidovém režimu je ukryta za varnou deskou, při zapnutí se sací část vysune z pracovní desky a začne odsávat. Výsuvné digestoře, které jsou vestavné do skříňky nad varnou deskou, disponují aktivní výsuvnou částí, která po vysunutí sepne digestoř v přednastaveném režimu. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat digestoř. Výsuvný odsavač par se třemi stupni výkonu zajistí svěží a zdravý vzduch během vaření.


Je téměř neviditelná, nepřekáží při vaření, nebrání výhledu, činí kuchyni vzdušnější a vyžaduje jen minimální péči při čištění. Podskříňková, vestavěná, komínová či výsuvná ? LED osvětlení × 2W, zdarma. Odsavač par by měl patřit k základní výbavě každé domácnosti.


Výsuvná digestoř

Odstraňuje všechny vůně i zápachy a také páry, které by se jinak usazovaly na stěnách místnosti. Je určená k vestavbě do kuchyňské skříňky (kvůli čemuž je potřeba sledovat rozměry, aby se do skříňky vešla). Na výšku má digestoř 1centimetru, na šířku 5centimetru a do hloubky centimetrů. Výsuvné odsavače par jsou určeny pro přímou vestavbu do kuchyňské skříňky. Jejich velkou výhodou je, že efektivně vykonávají svojí funkci a zároveň neruší čistou a estetickou linii kuchyňské linky.


Vařte bez všudypřítomné páry a nepříjemných pachů. U nás najdete digestoř doslova nad každý sporák a do všech kuchyní - včetně ostrůvkových nebo výsuvných digestoří. Výsuvné a výklopné digestoře jsou skvělým řešením, jak toto místo ušetřit a zároveň získat kvalitní digestoř s výkonným odtahem. Vybírejte ze stovek produktů pohodlně na jednom místě - na FAVI. Jejich skladnost spočívá především v tom, že jsou přizpůsobené k montáži do samotné skříňky.


Výsuvná digestoř

Její vynikající parametry jsou ovšem vykoupeny poněkud výraznější cenovkou. Základ představuje kvalitní a odolná konstrukce. Výjimečně široký sortiment uspokojí všechny zájemce, svou digestoř u nás najdou zájemci o levný, ale spolehlivý přístroj, i nároční uživatelé ochotní zaplatit nadstandardní částky za exkluzivní design a výjimečné funkce. Nevíte přesně, čím se liší komínová digestoř od lustrové digestoře?


Abychom měli jistotu, že jsou naše odsavače par skutečně odolné proti rzi, stříkáme je slaným aerosolem po dobu hodin. Pokud odolají, zahříváme pod nimi kyselinu dodekanovou až do bodu, kdy se z ní uvolňují mraky kouře. Platí to obvzláště v případech, kdy je kuchyň spojená s obývacím pokojem v jednu velkou. Pa), hlučnost Lw – dB(A), rychlosti, odsávací jednotky maj. Ne každý chce mít ve své kuchyni digestoř na očích.


Digestoř - důležitý doplněk. Proto v naší nabídce najdete i vestavné digestoře, které bez problému splynou se zbytkem kuchyně. Navštivte naše stránky a prohlédněte si různé modely s různými funkcemi. Jedná se o běžnou součást kuchyní v domácnosti. Málokdo však ví, že digestoř potřebuje pravidelnou péči jako každý jiný spotřebič – nestačí ji otřít od prachu.


Odsavače par či digestoře už dávno nejsou výsadou restaurací a komerčních kuchyní. Diskrétní odsavač par se ukrývá ve skříňce nad varnou deskou a je viditelný pouze tehdy, když ho potřebujete. Během vaření jej lze hladce vysunout a aktivovat, poté ho stačí pouze jednoduše skrýt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky