středa 20. listopadu 2019

Vysavač listí test

Vysavač listí test

S jeho pomocí můžete šetřit svoje ruce, záda i čas. Místo ohýbání a ručního hrabání listí budete pouze chodit po zahradě a listí přímo nasávat a drtit, nebo odfoukávat na jednu hromadu, kterou shrábnete na závěr. Pak už jen stačí listí zkompostovat.


Pro lepší pohodlí je vysavač listí vybaven ramenním popruhem a kolečky pro snadné přemísťování. Vak, do které padá listí má objem litrů. Hmotnost vysavače je kg.


Listí neodstraní, pouze vám ho pomůže odfouknout na jedno místo, ze kterého jej pak odklidíte třeba na kompost. Už jste rozfoukané listí shrabali nebo nafoukali na malé hromádky? Pokud ano, přesně v této fázi se stane vysavač listí nedocenitelným pomocníkem.


Vysavač listí test

K listí přiložíte sací trubici a vysajete ho do. Navíc vysavač na listí poskytuje možnost přepínat jednotlivé režimy, díky čemuž můžete nejdříve foukáním shromáždit všechno listí ze zahrady na jedno místo, následně ho vysát a podrtit na menší kousky a tím výrazně ušetřit místo v sběrném pytli. Na vás pak zůstává úkol daný pytel jen vysypat na kompost. Vysavač listí klasicky vysaje do vaku.


S vysavačem se nejlépe postaráte o drobné nečistoty a menší hromádky listů. Na vysátí většího objemu listí stroj obvykle nemá dostatečný výkon. Nasátý materiál rozdrtí v poměru až 16:1. Nabídne vám i regulaci sacího výkonu , takže jej můžete použít na různé typy materiálů a na různých typech povrchů. Trochu jsme zde postrádali možnost regulace výkonu, stroj běží trvale na maximum, což motoru příliš nesvědčí.


Ktoré vysávače ohodnotil Test Magazín ako najlepšie? Podľa výsledkov Test Magazínu sa k najlepším radia tri modely vysávačov. Názory uživatelů, kteří již mají zkušenost s výrobkem, mohou v rozhodovacím procesu rychleji nasměrovat k lepšímu produktu, respektive k vhodnější volbě dle vašich specifických požadavků. Na začátku je nutno říct, že pokud je robotický vysavač to, co hledáte, můžete rovnou přejít na Test robotických vysavačů, kde se jim věnujeme velmi dopodrobna.


Robotický vysavač je moderním a užitečným pomocníkem v domácnosti, klasický vysavač ale nahradí jen stěží, ačkoliv vám prodejci budou často tvrdit opak. Vybrat vysavač do auta. Bazénový vysavač je speciálním typem, který je schopen vysávat ve vašem bazénu a zbavit ho tak spousty nečistot, které se usadí na dně bazénu. Měl by patřit k základní výbavě každého bazénu. Spolu s jesenným obdobím sa ozýva aj matička príroda, ktorá vždy vie, kedy treba roboty pridať.


Tu treba pozberať, tu pokopať, porýľovať, vytrhať či pohrabať. Týmto aktivitám sa v záhrade zrejme nevyhne žiadny záhradkár. Nejlepší vysavač na listí a zahradní fukar?


Pokud se vám nechce koncem léta a na podzim sbírat spadané listí ze stromů v zahradě, nemusíte. Díky lidské vynalézavosti si můžete vybrat z desítek druhů zahradních pomocníků, mezi něž patří i vysavač listí. Z hlediska ceny patří mezi nejlevnější modely a pořídíte jej do jednoho tisíce korun. Jednoduše vysaje odpad a naloží jej do korby Vašeho nákladního vozu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Vysavač listí test

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Je pro Vás každoroční uklízení listí z trávníku příliš namáhavé?


Pak se Vám jistě hodí fukar neboli zahradní vysavač ! Je to totiž šikovný pomocník nejen při odklízení spadaného listí , ale i při úklidu zbytků posečené trávy, pilin, prachu nebo třeba i čerstvého zimního prašanu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky