úterý 5. listopadu 2019

Sprcha do obytného auta

Možná jste viděli naší videoexkurzi do expedičního Fordu Bronco Rema a Hacky z Bronco namiesto hotela. Práce na vylepšeních tohohle perfektního auta neustávají. Mezi poslední úpravy patří vnitřní sprcha , kterou pro inspiraci vkládám sem.


Venkovní sprcha do karavanu, vnitřní sprcha do karavanu, to vše v této kategorii najdete. Malý trezůrek šikovně umístěný do prostoru skříňky nebo dvojité podlahy ochrání bezpečně vaše doklady, telefony a peníze.

Přídavné zámky na garážové a vchodové dveře odradí každého zloděje před vloupáním, pokud zaparkujete na noční odpočinek během jízdy do vysněné destinace. Aby bylo cestování obytným autem nebo karavanem ještě pohodlnější a více jste si jej užili, je možné zakoupit velké množství doplňků a příslušenství pro tento způsob trávení dovolené. Přinášíme Vám přehled nejoblíbenějších, které Vám. Tento článek vznikl na základě dokola se opakujících dotazů na solární panely, MPPT regulátory, kombinace parametrů atd.


Pokusím se tedy vměstnat do jednoho článku vysvětlení všeho podstatného – troše výpočtů a čísel se asi nevyhnu, budu se ale snažit, aby vše zůstalo pochopitelné pro laika se základními znalostmi o elektřině a fyzice. Přenosná sprcha 12V - do autozapalovače. Doplňky pro karavany, obytná auta , camping a volný čas.

Tisíce osvědčených a kvalitních výrobků od předních výrobců za nejnižší možné ceny. Topidlo má krásný vzhle návod na montáž by mohl být podrobnější ale pro šikovného kutila je montáž otázkou min. Překvapil mě slabší výkon, při venkovní teplotě do 10st. V návodu píšou 5m, to ani omylem.


Jestli budete zařízení používat v otevřeném. Sigir si svépomocí přestavěl svůj Ford Transit na obytné auto. Jak vypadá nám ukáže ve videu. U některých typů těchto vozidel postel zasahuje do vchodových dveří a není tak. Inzerát byl odebran z oblíbených.


V zimě pomůže udržet v autě příjemné teplo, v létě pomůže udržet horko venku. Vyberte si z izolací pro obytná auta , dodávky a karavany. Vážení zákazníci, rádi Vám nabízíme rozšíření našeho sortimentu o příslušenství pro karavany, obytné automobily a kempink.


V této kategorii nově naleznete například osvětlení, sprchy, nádrže na vodu, opěry, kolečka, elektrické připojení, bezpečnou výbavu, zpětné zrcátka, zakrývací kryty kol či celých karavanů a obytných automobilů. Interiérové vybavení karavanů a obytných aut, postelové rošty do karavanu i sedačky pro obytná auta a další doplňky a příslušenství k nábytku pro karavany a obytná auta pomáhá z vnitřku pojízdného obydlí vytvářet přesně takové prostředí, na které jsme zvyklí z domova. Půjčím,pronajmu obytné auto Rimor pro osob Topován.

Vybaveno je plynovým topením Truma s rozfukem a nezávislým naftovým topením. Nevýhody obytného auta jsou menší výběr na trhu ojetin, méně místa uvnitř, chudší obytná výbava a všechny starosti s dalším autem v domácnosti navíc. Zkusíme najít ojetý autokaravan pro rodinu se plnohodnotnými, tříbodovými pásy do 2tisíc korun. Pokud jste dva a pes, výběr můžete rozšířit o různé. Jste-li začínající karavanista, nebo jste se jen rozhodli pro pránájem obytného auta či přívěsu, určitě uvítáte níže uvedené informace týkající se základní výbavy obytného auta a karavanu pro Vaše cestování.


Dovolenou můžeme trávit několika způsoby, ať už někde v kempu pod stanem či v karavanu, u moře, na lodi, na horách nebo mnoha dalšími způsoby. Půjčte si nové obytný vůz nebo karavan německé značky Bürstner a vyražte na svou vysněnou dovolenou! Ve voze i karavanu máte k dispozici kuchyňku, jídelnu, wc, sprchu a lůžka na spaní.


Prodam nove horkovzdusne naftove topeni (bufík) znacky Vevor o vykonu 8kw (mam i 5kw variantu) vcetne veskereho prislusenstvi potrebneho pro montaz (vse tak jak je na foto). Sprchová hlavice včetně zavěšení s přísavkou nebo háčkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky