pátek 8. listopadu 2019

Termostat pro topnou rohož

Dobrý den, pro položení do tvaru L můžete použít jednu delší topnou rohož viz. Pro spínaní dvou menších rohoží lze použít jeden termostat a to jakýkoli z naší nabídky. Nainstalujte si topnou rohož svépomocí a užívejte si výjimečného komfortu po mnoho let. Na topnou rohož Termofol je záruka 25let. Topnou rohož instalujeme přímo pod keramickou dlažbu ve vrstvě lepidla.


Podlahové čidlo teploty.

Ochranný kryt čidla teploty OT PC. UD pro lepší vedení čidla. Husí krk pro připojení topné rohože. Instalační krabička pro termostat.


Sada podlahové topení je určena pro svépomocnou instalaci. Co je vhodnější použít k vytápění koupelny, topný kabel nebo topnou rohož ? Odpověď: Použití rohože nebo kabelu je závislé především na tvaru vytápěné plochy, pokud se jedná o koupelnu, která není příliš členitá, kde není například oblouková vana, nebo obloukový sprchový kout, je vhodné použít topnou rohož. Sada obsahuje topnou rohož LDTS, digitální termostat s podlahovým čidlem a ohebnou instalační trubku (husí krk) pro instalaci sondy.


Montáž se provádí snadno a rychle díky oboustranné lepící pásce, která rohož fixuje k podlaze.

Do kuchyně chci pod dlažbu umístit topnou rohož (do lepidla pod dlažbu - 100W). Uvedené topení v podlaze bude jen doplňkový zdroj tepla. Chtěl bych (pokud je možné), aby tuto topnou rohož ovládal termostat , který již instalovaný mám v místnosti pro ostatní topidla (přímotopy). Zvýhodněná sada s topnou rohoží s vysokým výkonem. Nejdůležitější prvky pro instalaci v jednom balení.


Naneste základovou lepicí vrstvu. Termostat , topná rohož a ochranná trubka pro čidlo. Lepidlo naneste přímo na rohož T2QuickNet. Ve vlhkých prostorách naneste výplňovou hmotu a vodotěsnou vrstvu před nanesením lepidla.


Dlaždice utěsněte silikonem. Sada obsahuje elektrickou topnou rohož s dvoužilovým kabelem s ochranným opletením (podmínka pro koupelny, umývárny, prádelny a pod.) a digitální termostat s podlahovou sondou. Topné rohože nabízíme i pro další prodej.


V případě zájmu nás kontaktujte a získejte specialní ceny jako partner silver nebo exclusive. Sada je vhodná pro uložení pod dlaždu do flexibilního tmelu, nebo do betonové či anhydritové vrstvy v tloušce 4-7cm. Tímto garantujeme nejvyšší. Jedná se o soupravu, která obsahuje elektrickou topnou rohož LDTS vhodnou do prostor se zvýšenou ochranou (koupelny, umývárny, prádelny a pod.), digitální termostat s podlahovým čidlem a ohebnou instalační trubku tzv.


Vypočítejte celkovou vyhřívanou plochu (m 2) a zvolte rohož T2QuickNet s nejbližším nižším rozměrem. Příklad: renovace koupelny (m 2) s dlaždicovou podlahou. Elektrické topné rohože Termofol.

Max tlouštka topného kabelu 6mm. Nejvyšší záruka na trhu let na topné kabely a rohože. Velkoobchodní a maloobchodní prodej. Topná rohož 1m(5m x 2m) výkon 150W - bez termostatu.


Vše pro elektrické podlahové topení pomocí topných fólií svépomocí. Kvalitní kovové infrapanely. Boj s elektrosmogem a robotické vysavače iRobot.


Máte proto dvě možnosti, jak situaci řešit: Buď použijete menší topnou rohož a zmenšíte topnou plochu, nebo použijete větší topnou rohož a topnou plochu zvětšíte. Můžete ji však zvětšit různě: např. Příložné termostaty slouží k nastavení teploty vody v potrubí topných zařízení.


Využít lze však i pro účely ovládání oběhového čerpadla. Kromě samotného termostatu v balení naleznete i pružinu, která Vám poslouží k přichycení termostatu na potrubí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky