středa 27. listopadu 2019

Káď na vodu bazar

Dům a zahrada - Káď na vodu bazar. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Prohlédněte si aktuální inzeráty káď na vodu.


U nás najdete, co potřebujete.

Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. V případě zájmu volejte.


Vybírejte z inzerátů. Stačí některé lajsny jen trochu vyklepat a namočit a sud bude zase 1 funkční. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Rozměry: výška 80cm průměr cca 96cm Up. Sudy na vodu v e-shopu HORNBACH. Sud na vodu umístěte pod okap, případně k němu připojte sběrač dešťové vody. Výhodou sudu na vodu je snadná instalace a manipulace. Je po celkové renovaci, ale delší dobu nebyl využíván a dřevo trochu seschlo a sud na pár místech protíká.


Barely jsou k všestrannému použití (např. na zalévání zeleniny jsou nádrže bez doteku chemie od moštů, čisté) i na PITNOU VIP. Proč mít doma plastovou nebo plechovou káď na vodu , když můžete mít naše kádě, které vám vydrží spoustu let a zkrášlí vaši zahradu. Na slunné místo doporučujeme modřínové kádě, do stínu spíše dubové. Ostatní - Nadrz na vodu bazar.


Nádrž je vhodná do míst s jílovitým podložím nebo výskytem spodní vody. Je vyrobená z kvalitních polypropylenových desek. Nabízím k odkupu dvouplášťovou podzemní nádrž na vodu (možné použít i jako jímku na vyvážení).


Dopravím zdarma a nádrži předám dokumenty ke kolaudaci. Plastový su barel vhodný na vodu 220L Sud vhodný i na pitnou vodu. Objem sudu je 2litrů.


Síla stěny 8mm uvnitř jsou jako nové lesklej plech.

Sud byl jednou použit na sirup v potravinářském průmyslu. Jsou vhodné na fekál, akumulační nadrž, tlaková nádoba ke kompresoru, retenčni nadrž, jímka, skeptik, silo, napaječka, plovak, na naftu,dám,olej,nadrž na dešťovou vodu , rezervator na pitnou vodu , a mnoho dalších využití. Dom a záhrada - Plastové nádrže na vodu bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Vyberajte z inzerátov. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Agrobazar je bazar umožňující na nákup a prodej zemědělské agro techniky, jako jsou. L vhodné na dazdovú vodu -polievanie,naftu, phm,adblue a iné. PROSPERPLAST RAINCAN sud na dešťovou vodu 210l, černý IDRA210.


Nádoba na destovou vodu  o objemu 210L. Dřevěný koupací sud PARADISE Výrobek. Součástí je víko a koh. Dekorativní nádoba na vodu o objemu 3litrů. Sud 120l na dešťovou vodu.


Kategorie: plastové sudy, kádě, barely kádě na vodu Nádoby na dešťovou vodu , ale i pro potravinářské, nebo průmyslové využití. Možnost dokoupení vík, podstavců a výpustných ventilů. Koupací káď , sud 1až 2cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky