středa 20. listopadu 2019

Prodám kotel viadrus u26

Vytvořte si hlídacího psa, který za vás bude hlídat nové nabídky pro vaše vyhledávání. V sekci Hlídací psi lze prohlížet souhrn novinek z vašich hledání, nebo si nastavit zasílaní novinek mailem. Kotel VIADRUS Hercules U , čl. Litinový kotel VIADRUS Hercules U , čl.


Výbava: tepelný regulátor výkonu.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Základní palivo: černé uhlí typu hrášek tzv. Náhradní palivo: hndě uhlí typu ořech pelety PODAVAČ Podavač obsahuje: motor s převodovkou šnekový litinový podavač těleso podavače hořák II.


Proto vám doporučujeme nakupovat výrobky značky VIADRUS pouze v té zemi, v níž hodláte tyto výrobky používat. Dále vám doporučujeme, abyste si při nákupu tohoto zboží (zejména při nákupu prostřednictvím internetu) ověřili například podle výrobního štítku, pro který trh je výrobek určen.

Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Info prosím jen mailem. Vzhledem k mé práci nemohu používat mobil v zaměstnání. Přestavbová sada pro kotel Viadrus Ua U- Přestavba kotle Viadrus.


Prostor kotle je navržen na přikládání kusového dřeva. Připojení vody DN7 lze využít i pro systémy se samotížným i nuceným oběhem topné vody. Balení s kompletní výbavou a kompletní dokumentací. Důvodem prodeje byl Přechod na jiný druh vytápění.


Cena dohodou Při rychlém jednání možná sleva. Skladem náhradní díly pro kotle na tuhá paliva s označení HERCULES U26. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Nabízím výměnu čtyřčlánkového kotle Viadrus U, 3roky starý, pro náš dům slabý, za pětičlánkový kotel Viadrus. Nebo prodám , více na tel. Free Shipping Available. Check Out viadrus uon eBay.


Fill Your Cart With Color today! Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Viadrus HERCULES UECO. Shop Everything you Need on eBay!


Viadrus však nabízí levnou keramickou přestavbovou sadu, po jejíž instalaci splní kotel Viadrus Upodmínky 3. Po zateplení domu má pro mne moc vysoký výkon. Vhodný pro přestavbu na automat. Prodám kotel Viadrus U- 6článků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky