pátek 8. listopadu 2019

Krbová kamna se sporákem

Pokud je krb se sporákem vybaven troubou, musí být dveře trouby vyrobeny z tepelně odolného skla. Toto sklo se liší od obvyklého, protože může odolat mnohem vyšší teplotě. Je vyrobena z průhledné keramiky zvláštního druhu. Pro srovnání, krbová skla z keramiky bezpečně snáší teplotu 8° C a obyčejné sklo - pouze 2° C. Kamnářství Pohoda postaví na míru kamna , krb, kachlová kamna , kachlový sporák, venkovní kuchyně.


Středočeský kraj, okres Benešov.

Kachlová kamna se sporákem mají navíc i troubu. Můžete tak kromě vaření i péct. Přikládat lze polena do délky cm. Doprava ZDARMA až k vám.


Kachlové sporáky a kamna vám dopravíme po celé ČR zdarma. Prohlédněte si i další sortiment pro kachlová kamna v akci za skvělé ceny. Vyberte si kvalitní kachlová kamna se.


Moderní akumulační krbová kamna se sporákem.

Sporák obsahuje dvě varné desky, na kterých si můžete uvařit vaše oblíbené pokrmy a zároveň si vychutnávat příjemný pohled na oheň v topeništi, které zároveň zahřívá varnou desku. Tedy poctivou šamotovou spalovací komorou Umwelt Plus a ležatým šamotovým tahovým systémem. A to stačí na to, aby byla včetně zápecí celý den i noc krásně teplá.


Modelová krbová kamna Angara Aqua group Meta se sporákem a výměníkem tepla mohou pracovat v topných systémech s uzavřenými a otevřenými okruhy. V tělese pece jsou vedle tepelného výměníku také vzduchové kanály. Teplo z palivového bloku ohřívá nejen vodu ve výměníku tepla, ale také vzduch. Fórum, eshop, instalace kamen. V září a listopadu prodej kamen na splátky BEZ navýšení!


Investice do pořízení kamen se vám přibližně za rok vrátí v rozdílu cen topiva. I dnes vytvářejí krbová kamna místo, kde se v příjemné atmosféře setkává celá rodina. Kamna s troubou aneb oheň pomocníkem. V kombinaci s kachlovými kamny pak tvoří velmi výkonný zdroj vytápění celého domu.


Svým klasickým stylem se hodí do chalup a chat. Pokud zvolíte krbová kamna s troubou, můžete zároveň vytápět a vzniklé teplo používat k pečení v troubě nebo ohřívání potravin. Je to výhodný úsporný způsob propojení nutného s užitečným. Hladké kachle, římsa Minus a ozdobný pásek s motivem list od KK POKER, Kamnářství Bechyně, glazura MX10 olivová zelená. Kachlovým sporákem lze levně vytopit místnost a zároveň uvařit dobrý oběd.


Krbová kamna se sporákem.

V moderních kuchyních se staví jako prodloužení linky s možností vestavění varné desky. Do sporáku je možné osadit i tzv. Akumulační krbová kamna s pečicí troubou jsou vyřešena tak, že je možné spaliny odvádět pouze jediným kouřovodem. Nezáleží na tom, zda právě topíte v topeništi či v pečící troubě, krbová kamna se prohřejí rovnoměrně po celém svém objemu.


S mastkovou pečící troubou si připravíte výborné pokrmy a zároveň. V Oprechticích provozujeme také vzorovou prodejnu, kde máme vystaveny desítky kbových, litinových či kachlových kamen, a kde se Vám můžeme osobně věnovat. Vyznačují se velkou akumulační hmotností topidla a dlouhou dobou akumulace.


Po několika topných intervalech postarají o dlouho trvající teplo až hodin, dle typu konstrukce. Jsou nejen zdrojem tepla, ale i dobré nálady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky