úterý 5. listopadu 2019

Plomby na vodoměry

Proto vodoměry s dálkovým odečtem doporučujeme. Jedna nebo dvě plomby ? Standardně se připojený vodoměr chrání proti manipulaci plombou na vstupním šroubení (účelem plomby je zajistit, aby nebyl možný odběr vody bez měření poměrovým měřidlem). My Češi jsme však vynalézavý národ a tak někteří z nás přišli.


Vítáme Vás na internetové stránce výměna vodoměrů.

Máte-li zájem zakoupit bytové vodoměry nebo objednat výměnu, vsazení či odečet vodoměrů, tak jste tu správně. Výměnu bytových vodoměrů provádíme na území celé České republiky. Zajišťujeme záruční i pozáruční servis, po dohodě pro vlastníky.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Ceny se vztahují pouze na skladové plomby s pořadovým číslem nebo na skladové položky. Pro použití na vodoměry : plastová objímka DN 1 DN 2 DN 2 DN 40.


Bezpečnostní plastové plomby lze využít v dopravě, bankovním sektoru, plynárenství, energetice apod.

Na bezpečnost a sledovatelnost jsou kladeny vysoké nároky. Dobrý den, prosím o radu. Jsme malé SVJ, loni v rámci rekonstrukce stupaček se montovaly vodoměry na studenou vodu do všech bytů. Již let se specializujeme na opravy vodoměrů, metrologii a prodej repasovaných i nových vodoměrů a měřičů tepla. Nabízíme ověřování vodoměrů všech rozsahů.


Pro firmy ověřujeme průmyslové vodoměry až do DN 300. Značení, číslování nebo čárový kód na plombách umožňuje jejich sledovatelnost. Možnosti výskytu identických, duplicitních plomb zabraňuje náš propracovaný. Plastové plomby , kovové plomby a bezpečnostní obálky.


V případě zájmu nabízíme k prodeji vodoměry předních světových dodavatelů měřící techniky působících v České republice. Dostupné přístroje jsou technicky srovnatelné s fakturačními vodoměry instalovanými na odběrných místech na síti provozované VODÁRNOU PLZEŇ. Příklad: na objektu o bytech protékají záchody (ať už záměrně nebo špatnou netěsností). Suchoběžné vodoměry díky nízké citlivosti „stojí“, ale vodárenský, nejčastěji mokroběžný, vodoměr ( na něm se tyto průtoky sečtou) měří. Kompletní značkový sortiment bytových vodoměrů, domovních vodoměrů, průmyslových vodoměrů, měřičů tepla a příslušenství výrobce Bmeters, Itálie.


Vodoměry , měřiče tepla BMETERS. Plomba na vodoměry PWN. Pouze dbejte na to, aby nedošlo k poškození plomby prokazující úřední ověření vodoměru a montážní plomby na jeho šroubení.

Největším nepřítelem vodoměru jsou však zima a mráz, které ho mohou poškodit a Vám způsobit zbytečné nepříjemnosti. Abyste se jich vyvarovali, rádi bychom Vám poskytli několik. U vodoměrů namontovaných po 1. Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop.


Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Nabídka spolehlivých bytových a domovních vodoměrů značky Zenner včetně příslušenství ( plomby , šroubení).


Následně bude vyslán náš pracovník, který provede přeplombování vodoměru. Tato služba je zpoplatněna částkou 4korun bez DPH,“ uvedla Bártová. Neovlivnitelné vodoměry pro SVJ v AKCI, montujeme a dodáváme vodoměry s dálkovým odečtem. Mokroběžné neovlivnitelné vodoměry a velmi přesné vosoměry SMARTm D vybavené integrovaným RF modulem.


Bytový dům-novostavba, vodoměry instalované na rozvodu potrubí na SV ve společných částech domu-chodba. Na každém rozvodu potrubí inst.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky