pátek 22. listopadu 2019

Výměníky cz

SWEP uzavřenou dohodu o zastoupení pro velkoobchodní prodej v České republice. Máme tedy přímý náhled do všech činností firmy SWEP. Díky této specializaci nabízíme maximální množství informací o jednotlivých produktech a individuální přístup ke každému zákazníkovi.


Svařované výměníky tepla. Návrh a výroba výměníků tepla. Naše firma se zabývá ideovým návrhem systému, tepelným a pevnostním výpočtem výměníku, tepelnou bilancí, projekční, výrobní a průvodní dokumentací, výrobou, montáží a následným najížděním zařízení na stavbě, případně provádíme servis.

Trubkové výměníky se často vyrábějí pro danou zakázku. RECUTECH věří, že klíčem k úspěchu je kvalita, vývoj a dlouhotrvající obchodní vztahy. KAMNÁRNA - Kamna, grily, kouřovody, teplovzdušné výměníky , příslušenství a doplňky.


Vybírejte z kvalitního sortimentu za skvělé ceny! Vzduchotechnika a výměníky. Pro různé typy budov řešíme správně zvolenou vzduchotechnickou jednotku. Dodáváme široké spektrum kvalitních výměníků, hlavní předností jsou plynové kondenzační výměníky od globálně úspěšného a zavedeného výrobce. Naprostá spokojenost,kamna jsou úžasná,výhřevnost perfekrní.


V troubě jsme zatím pekli trhané vepřové maso a bábovku.

Ani v elektrické troubě nebyla bábovka taková,jako v troubě v Guliverovi. Ohřev užitkové vody a bazénů, výměníkové stanice, výparníky a kondenzátory pro chlazení. Jsme specialisté na výměníky tepla.


Nabízíme výměníky deskové i trubkové, tepelná čerpadla a solární systémy. Tranter je globální průmyslový koncern specializující se na vývoj, návrh a výrobu zařízení pro technologie přestupu tepla, zejména deskové a spirálové výměníky tepla. Svými distribuovanými výrobními a servisními kapacitami poskytuje podporu zákazníkům v celém světě.


V našem E-shopu naleznete široký sortiment zboží zaměřený na technické a technologické zařízení budov, včetně produktů souvisejících s vedením vody, plynu, elektroinstalací a systémů měření a řízení. SATTAN MINI - stojan Říp. Kamna mají jednoduchou plotýnkou pro ohřev a jsou určena k přitápění a vytápění společenských a obytných místností, chat, rekreačních chalup, skladů, dílen a staveništních objektů, apod. Titanové výměníky tepla BOWMAN slouží k ohřevu bazénů se slanou a chlorovanou vodou. Díky použitému materiálu, Titanu jsou vysoce odolné proti slané a chlorované vodě.


On-line prodejce vzduchotechnických produktů, jako je např. Deskové tepelné výměníky. KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM.


Hořáky a výměníky Chrudim, Hradec Králové ALFAPLYN s. Společnost Kelvion nabízí utěsněné deskové výměníky tepla, kompletně svařované deskové výměníky tepla, na tvrdo spájené deskové výměníky tepla a kompletní servis pro všechny typy desek. Kompaktní pájené výměníky patří mezi nejefektivnější výrobky k výměně tepla.

Za nízké ceny velmi široká řada spolehlivých výměníků tepla. Výrobky SWEP jsou prověřeny milióny aplikací po celém světě. Výměníky jsou určeny pro široké použití v průmyslu, potravinářství a. Výrobky se vyrábějí do velikosti 2×m žebrované plochy pro max. Akumulace, zásobníky, výměníky Akumulační nádrže, jak už sám název napovídá, slouží k akumulaci tepla od různých zdrojů, např.


Internetová prodejna společnosti HANSCRAFT, s. Prodej elektrokol, mobilních vířivek, infrasaun a bazénového příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky