pondělí 25. listopadu 2019

Starožitná kachlová kamna

Prodám tato starožitná , velice dekorativní a funkční anglická kamna značky Smith§Welstood. Díky velkým a proskleným(orig.slídová)dvojitým dvířkám je v nich možné topit i velkými poleny(až cm). Vrchní ozdobnou část lze odejmout. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů v kategorii Ostatní starožitnosti a umělecké předměty bazar: kamna.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Tato kategorie je zaměřena na starožitná kamna , krby , krbová kamna a vše co ke kamnům a krbům patří. Nalézt nebo nabídnout zde můžete především starožitná kamna litinová a kachlová , k oblíbeným patří zejména americká kamna. On-line nákup a prodej starožitností,sběratelských a uměleckých předmětů. Prodej obrazů, nábytku, šperků, skla, keramiky, soch a mnoha dalšího.


Naši prodejci jsou ověření. Bavíme-li se o kamnech 19. Oproti jiným kamnum té doby,např.

Horký vzduch totiž nešel rovnou do komína ale procházel tahy napříč. Pokud Vás nezaujala kachlová kamna nebo sporáky, jsou obestavěné krbové vložky tím pravým ořechovým. Ukázky naší práce Kachlová kamna. Kachlová krbová kamna mají navíc obrovskou výhodu ve své schopnosti akumulovat teplo, jinými slovy po vyhasnutí dokáží ještě velice dlouho hřát.


Mají totiž jak elegantní kachlový kabát, tak v nich můžeme přes sklo pozorovat plápolající oheň. Stará kachlová secesní a plně funkční kamna. Při rychlém jednání sleva možná.


Nutno si je rozebrat a sami odvézt. Kamna se nachází v okolí Českých Budějovic. Trhové Sviny, Borovany. Na některých kachlích poškozená glazura, viz foto.


Starožitná kamna Zde naleznete starožitná kamna a vše, co souvisí s teplem. Může se jednat o Americké kamna ,jiné litinové nebo smaltované kamna , kachlové kamna , krby a součásti související s topidly. STÁLOŽÁRNÁ KACHLOVÁ KAMNA KEMAS.


Všeobecné informace: Keramická kamna KEMAS jsou zvláště vhodná pro vytápění obytných, pracovních místostí, pro ohřev potravin a tekutin (vaření).

Vyrábí se s hladkými nebo vzorkovými kachlemi. Kachlová kamna , krby a sporáky Široký sortiment kachlů, kamnářských doplňků i grafické návrhy. Hlavním výrobním programem jsou RUČNĚ MAČKANÉ KACHLE. Topidla postavená z našich kachlů přiznávají ruční práci, vyzařuje z nich dotek lidské ruky.


Volně stojící kachlová kamna s částečnou akumulací hřejí ještě několik hodin po vyhasnutí. Kachlový obklad kamen je již složen a slepen v segmentech, proto je samotná montáž kamen velmi rychlá a. Kuchyňské sporáky, přenosná kachlová , později litinová nebo levnější ocelová kamna se stala standardní výbavou městských domácností. Umíme navrhnout a postavit poctivý krb na míru a podle Vašich představ, instalovat klasická i moderní kamna dle Vašeho výběru. Krbové vložky s výměníky jsou naší specialitou.


Nepotřebujete zrovna nová kamna ? Provádíme opravy kamen a otevřených krbů, proskleným.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky