pondělí 11. listopadu 2019

Prodám lisovací kleště rems

Kompletní informace o produktech značky Rems - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty Rems na jednom místě - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Snadné upnutí, lehká, kompaktní konstrukce a ergonomická rukojeť zajišťují dokonalý lisovací účinek.


Precizní krimpovací čelisti (vyměnitelné) s integrovanou západkou (možné odblokovat) umožňují opakované a kvalitní lisová. REMS - inovativní výrobce strojů a nástrojů pro opracování trubek. Výrobky REMS jsou díky jejich pokrokové technice a jejich vysokému standardu kvality vysoce ceněny a používány na celém světě.


Duvod prodeje je prechod na aku naradi. Jezdim do cz kazdej patek na trase Brno,Praha,ML Boleslav,Jablonec nad Nisou viem privezt. V příslušenství výměnn. Univerzální praktické lisovací kleště s vypínacím signálem na výrobu lisovaných spojů všech běžných.


Porovnání cen bazar rems lisovaci kleste, srovnání cen bazar rems lisovaci kleste na portálu HLEDEJCENY. Vysoce zatížitelné lisovací kleště z kované a zvlášť kalené speciální oceli. Díky tomu je lisování bezpečné a odpovídající systému.


Dnes je REMS jedním z předních výrobců strojů a nářadí pro opracování trubek. Vývojoví inženíři REMS mají přesvědčivé,správný směr ukazující nápady, které usnadňují všední den instalatérů -profesionálů. Zohledňují všechy zásadnní požadavky a využívají rozsáhlé praktické zkušenosti. REMS Power-Press E – univerzální do Ø (108) mm. REMS lisovací kleště , také pro vhodné pohonné jednotky jiných výrobců.


Lisovaná spojení Ø 10–(108) mm. V sekundě hotové, bezpečné lisování. Elektro-hydraulické lisovací kleště na baterii, v novém Rocas systému, pro systémově nezávislé lisování Ting až do Ø 1mm.


PRODÁM TYTO LISOVACÍ KLEŠTĚ SA 1122 jednotlivě nebo dohromady. Doba výpůjčkyCena půjčovnéhoza každých započatých hod. Vše naprosto v pořádku v super stavu , uvedené kleště byly velice málo použity. Prodám profesionální lisovací kleště zn. Důvod prodeje zrušení firmy.


Prodám lisovací kleště rems

Všechny lokality Dohodou. Zboží je nové je možné ho vidět, případně odzkoušet. Vysoká spolehlivost, kvalita, perfektní servis a spokojenost zákazníků jsou základem naší firemní politiky. Nabízíme moderní a kompletní servis v oblasti profesionálního nářadí, strojů, nástrojů a pomůcek.


Pořizovací cena byla 46. Jen jeden druh lisovacích kleští pro všechny radiální lisy REMS (kromě REMS Mini-Press ACC) a vhodné radiální lisy jiných výrobců. Dobrý den, dnes vám nabízíme lisovací kleště Rems 5popis: 450W kufřík bez nástavců zánovní, pouze vyzkoušené Sledujte naše další aukce, výhodná nabídka elektroniky, věcí pro domácnost a sportovních potřeb.


Kleště lisovací za skvělé ceny. Pro bližší informace nás můžete kontaktovat na tel. Správný výběr materiálu, přesné opracování a speciální tepelné zpracování jsou rozhodující pro dlouhotrvající a bezpečnou funkci lisovacích kleští REMS. Nově přehlednější a rychlejší.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky