úterý 5. listopadu 2019

Parapetní klimatizace cena

Podstropně parapetní klimatizace klidně můžete jednoduše postavit na zem nebo použít jako pdstropní moduly, to už záleží na Vás a dalších okolnostech. Jedná se o systém dělený do dvou částí, ty jsou propojeny měděným potrubím, použití tohoto druhu klimatizací je však skoro totožné jako u nástěnných jednotek. Parapetní klimatizace bývá ve výšce radiátorů. Vnitřní jednotka je nejčastěji umístěna ve výšce klasických radiátorů. Možná je montáž na stěnu nebo její částečné zapuštění do zdi.


Klimatizace do bytu či domu Proč pořídit klimatizaci.

Vzhledem k jejich konstrukci je možné parapetní klimatizační jednotky instalovat pod okno, a svým provedením tak dokáží nahradit běžný radiátor. Na všechny klimatizace Daikin poskytujeme let materiálovou záruku. Cenu včetně montáže vám rádi sdělíme.


Pevné nástěnné, parapetní , stropní i mobilní. Při standardní instalaci je klimatizace složena z jedné venkovní a jedné vnitřní jednotky. U vnitřních jednotek jsou na výběr elegantní nástěnné jednotky a parapetní jednotky. U nástěnných jednotek je k dispozici velký výběr jednotlivých modelů.


Hlavní výhodou je nejen snadnější instalace oproti jednotlivým splitovým klimatizacím, ale i nižší pořizovací náklady a nižší spotřeba.

Multi-split jednotky se dále dělí na nástěnné, parapetní , podstropní a kazetové. Okenní klimatizace je v podstatě hybrid mezi splitovými a mobilními. Navíc se jedná o jediný model s plazmovým filtrem. Výborná volba pro městské byty, pro lidi s alergií a pro ty co chtějí mít doma či v kanceláři skvělou pohodu. Při rozhodování, zda pořídit klimatizace do kanceláří, berte v úvahu, že nejen zvýšíte komfort pracovního prostředí, ale zároveň zvýšíte produktivitu práce.


Popis klimatizace : Perfektní řešení pro celoroční provoz hodin denně pro chlazení nebo topení s vysokou účinností, nízká spoteba energie díky invertrové technologii. Navíc třeba jednotky mohou být v jedné místnosti instalovány a ovládány jako jedna a proto se hodí do větších provozů, autosalonů nebo výrobních hal. Montáž a servis klimatizace po celé ČR je samozřejmostí. Najdete u nás nástěnné klimatizace , kazetové klimatizace , podstropní a parapetní klimatizace a spoustu jiných typů. Ať už hledáte diskrétní nebo designové řešení, úsporné klimatizace LG, Midea, Fujitsu, Sinclair a Haier jsou tím pravým pro vás.


Váš odborný a spolehlivý partner na chlazení a vytápění. Tepelná čerpadla vzduch-vzduch prodej, montáž a servis do bytů i firem. K jednotkám se dá dokoupit dálkové ovládání kabelové, nebo IR. Jednotky jsou spolu propojeny měděným potrubím dle typu jednotky. Mobilní klimatizace jsou rychlým a ideálním řešením, pokud chcete rychle a bez zásadních stavebních úprav vyřešit problém s ochlazením teplé kanceláře nebo bytu.


Jejich výkon bývá většinou dimenzován do menších prostor. Cena bytové klimatizace.

Největší vliv na cenu má samozřejmě počet vnitřních jednotek. Prodejní cena bez DPH 9. Také by klimatizace měla alespoň trochu lahodit vašemu oku, jedná se o poměrně výrazný prvek v místnosti. Díky tomu, že výrobci na tuto skutečnost myslí, najdete v naší nabídce designově zajímavé modely.


Nevýhodou je vyšší cena a horší cirkulace vzduchu v místnosti. Vyplatí se proto myslet na rozdíly, které mezi jednotlivými druhy klimatizací jsou a dle toho vybírat konkrétní zařízení. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jde o moderní klimatizaci s tepelným čerpadlem vzduch - vzduch. Vlastnosti: Přízemní proud vzduchu A-PAM DC Inverter Vytápění do -15°C Chlazení do -10°C Super t.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky