pátek 15. listopadu 2019

Jutová protierozní síť

Nabízíme protierozní a splach zachytávající kokosové válce. Rozměry najdete v sekci výrobky. Dřívější preferované hledisko na co nejrychlejší začlenění stavby do okolí je dnes nahrazováno snahou o co nejmenší zábor okolních pozemků.


JUTOVÁ GEOTEXTILIE PRO ZPEVNĚNÍ SVAHŮ GEOMANET J EKO. Přírodní jutová protierozní síť.

Chrání svahy před erozí po dobu do vzrůstu vegetačního pokryvu. V optimálních podmínkách vydrží po instalaci 1–roky. Po rozkladu působí jako hnojivo a napomáhá růstu rostlin. NEVÍTE SI RADY S VÝBĚREM? Pokud budou na svahu půdopokryvné rostliny (skalníky, břečťan aj.), používá se pod síť netkaná textilie, která brání růstu plevelů.


Rozdíl mezi kokosovou a jutovou sítí je v životnosti. Detailní popis produktu. Kokosová ji má 5-let, jutová cca roky.

Díky vytvoření příznivých podmínek pro vegetaci se projeví pozitivní účinek jutové sítě, kdy brání dalšímu vysoušení a splavování nově vysazených rostlin, keřů a travin. Přispívá k lepšímu uchycení vegetace ve svahu. Rozložitelné přírodní protierozní sítě (v rámci evropské patřící do kategorie NECM - natural erosion control mats) jsou posledních letech stále oblíbenější. Nejčastěji jsou vyrobené z kokosových nebo jutových vláken.


Poskytují po své instalaci podporu růstu zeleně na strmých svazích, po čase se působením. Nabízím k prodeji přírodní protierozní geotextilii JUTA 500g x 12m. Využívá se k udržení mulčovací kůry ve svahu. Při větších sklonech je třeba konzultovat.


Pomohou s rychlejším uchycením čerstvě zaseté vegetace vytvořením příznivějšího mikroklimatu. Pro zpevnění svahů u nichž hrozí eroze (nejedná se o vnitřní stabilitu celého svahu) nebo je splavována povrchová vrstva zeminy a nebo se již tvoří erozivní rýhy, je řešením zpevnění povrchu svahu pomocí sítí, georohoží a geobuněk. Díky těmto systémům se eliminují následné opravy erozních rýh a snižují se významně náklady na opravy a údržby díla. Protierozní systémy jsou sítě instalující na svahy, do kory vodotečí apod. Jsou flexibilní a snadno kopírují i členitý povrch půdy.


Jejich hmotnost a struktura znemožňují, aby byla síť nadzvednuta větrem, vodou nebo rostoucí trávou. Pro uchycení se obvykle používají dřevěné kolíky, ocelové skoby nebo speciální ocelové pérové skoby AGRAFFEN 30. Zabraňují splavování čerstvě zaseté vegetace a. Při navrhování je třeba zohlednit hlavně potřebnou délku životnosti sítě a strmost svahu.

Pletená PES šňůra na roušky. Průtažnost , výborně drží uzel. Jutová geotextilie, protierozní , návin m2. Jutenon EC je přírodní jutová či kokosová protierozní síť.


Používají se při zatravňování nebo při výsadbě rostlin. Jutové sítě jsou vyráběny z jutových vláken. Kotvení na povrch se provádí ocelovými skobami nebo dřevěnými kolíky.


Nenašli jste u nás rozměr sítě, který jste hledali, nebo třeba máte nápad na nový výrobek a hledáte výrobce ? Stačí využít náš kontaktní formulář na konci stránky a napsat nám. Nejlevnější e-shop ARBOROBCHOD. Zboží za akční ceny, slevy. Dům a zahrada - Jutova sit bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky