pondělí 11. listopadu 2019

Odsavaci hadice 100mm

Odsavaci hadice 100mm

ODSÁVACÍ HADICE , HOJDÁNEK HADICE PRYŽE. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Odsavaci hadice 100mm

Je vyztužená poměděnou ocelovou spirálou a je ideální pro použití k odsávání třísek a pilin s jedním mobilním odsavačem od různých strojů, které jsou v dílně. Lze použít na odsávací hrdla okolo průměru 100mm. Dodává se ve stlačeném stavu. Délka hadice odpovídá maximálnímu natažení. PVC Hadice PVC hadice vyztužená PVC spirálou je levná varianta hadice pro odsávání dřevního odpadu.


Antistatické odsávací hadice polyuretanové. Vhodné tam, kde se se vyžaduje pružnost a vysoká odolnost proti otěru. Vysoce kvalitní PU (polyurethanová) flexibilní 102mm průhledná odsávací hadice v délkách 5m , 5m nebo metrů. Průmyslové hadice hodné pro sání a odsávání abraziv, plynů a výparů, ale i kapalin.


Kovové, PUR, polyuretanové, PVC, vyztužené, silikonové, teflonové. Free Shipping Available. Check Out 100mm on eBay. Fill Your Cart With Color today! Nabízený produkt Hadice odsávací průhledná pro 100mm hrdlo tedy pochází z oficiální české distribuce a vztahuje se na něj plná záruka.


U nás máte také jistotu, že v případě reklamace výrobku, bude vše řešit značkový servis IGM Professional, který používá zásadně originální náhradní díly. Oděruvzdorná hadice FoxiPro PUR XL s průměrem 1mm vyrobena z polyester-polyuretanu o síle mm a ocelovou spirálou. Určeno pro odsávání a dopravu abrazivních a ostrých předmětů jako štěrk, písky, asfalt, cement a granuláty se skleněným vláknem do. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Odsavaci hadice 100mm

Nově přehlednější a rychlejší. Odsávací hadice 100mm 3m od 7Kč - Heureka. Slouží pro držení odsávací hadice. Jednoduché řešení pro upnutí lehkýc. Polyuretanová hadice vyztužena poměděnou ocelovou spirálou.


Extrémně ohebná a lehká. Díky použitému polyuretanu na esterové bázi má vysokou odolnost proti abrazi, povětrnostním vlivům a většině chemikálií. Axiální stlačitelnost 6:a dodává se ve stlačeném stavu. Pružná vzduchová hadice 100mm k odsavači - rotažená délka 6m.


Odsavaci hadice 100mm

Transparentní odsávací hadice průměr 100mm s bílou spirálou. Pracovní teplota -° C až ° C. Hladký vnitřní povrch a dzrsněný vnější povrch. Hadice je vyrobena z měkčeného PVC s protinárazovou spirálou. Barva: transparentní s bílou spirálou. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Velice odolné hadice vhodné pro odsávání větších abrazivních částic. Vhodné pro sací zařízení, dřevozpracující a strojírenské dílny, doly atd.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky