úterý 12. listopadu 2019

Male soustruhy

Male soustruhy

This feature is not available right now. Please try again later. Get without the ads. Malý stolní soustruh domácí výroby Jiří Pohanka. Unsubscribe from Jiří Pohanka?


Male soustruhy

Po první očistě a naolejování. Překvapily mne značné vůle na ovládání koníku a suportu. Po bližším ohledání zjišťují, že jde o soustruh prakticky totožný se. Stolní soustruh po repasi. Nabízím nový závitořez pro soustruh s upínací stopkou 10mm.


Tento závitořez se upíná do vrtačkového sklíčidla za stopku o průměru 10mm. Soustruhy pro mechanické dílny. Univerzální soustruhy -. Pro modeláře a mini soustruhy S plynulou změnou otáček Klasické s převodovkou.


Warco Super Mini, stolní soustruh na kov, variabilní otáčky, kg. Stroje - Prodam soustruh bazar. Vybírejte z 3inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Poskytují vhodné řezné podmínky pro hospodárné obrábění všech běžně používaných materiálů od hliníku a jeho slitin, přes neželezné kovy, až po ocele vysoké pevnosti. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Ten je v zásadě stejný jako u soustruhů na kov, kde slouží k podpoře dlouhých obrobků, které nestačí upnout do sklíčidla. Malé soustruhy na kov - Maister.


Male soustruhy

Neváhejte a nahlédněte do naší aktuální nabídky, ve které naleznete desítky různých provedení v různých cenových relacích. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Pokud si nejste jisti výběrem, neváhejte nás kontaktovat.


Nabízíme soustruhy na kov značek PROMA a OPTIMUM. Ochotně a odborně vám poradíme s výběrem a dodáme v termínu i ceně, které vás potěší. U nás pořídíte soustruh na kov nejen za dobrou cenu, ale hlavně s jistotou záručního i pozáručního servisu. Novinky v této kategorii. Sada pro soustruh Holzmann Maschinen H6TLG H6TLG.


Prodlužovací deska Holzmann Maschinen D460BVL D460BVL. Nový dotaz prodejci: Povinné údaje jsou označeny tučným písmem. Provozovatel je oprávněn nezveřejnit příspěvky, které jsou v rozporu se zákonem nebo jinak nevhodné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky