úterý 26. listopadu 2019

Potápěčská automatika bazar

Aqualung Cousteau, po kompletnim servisu,klasická a robustni konstrukce, vysoký průtok vzduchu,vhodný pro celoobličejovky. Veřejný bazar potápěčské výstroje, napište nám, když něco chcete prodat či koupit. Chcete nám poslat nabídku výstroje, kterou již nepotřebujete?


Vyplňte formulář a hned. DiveTrh je pro potápěče, kteří si pořizují nebo prodávají vybavení. Přehledný potápěčský bazar rozdělený do kategorií a přizpůsobený i pro telefony a tablety.

Vyhledání potápěčské výstroje v e-shopech a porovnání ceny zboží. Recenze potápěčské výstroje a diskuze k vybavení. Popis: Kompletní automatika do studené vody s manometrem.


Popis: Dobrý den prodávám funkční , kompletní plicní automatiku Beuchat XV 1,stupeň ,stupeň, záložňí a. Použitá,ale funkční potápěčská automatika AQUALUNG TITAN SPIRO s konzolí Suunto. Na ní je kompas,hloubkoměr a manometr. Součástí je i hadice na jaket.


Stav a parametry jsem se snažil co nejlépe nafotit.

Prodávám více věcí tak koukněte at ušetříte za poštovné. Automatika je jedním z nejdůležitějších prvků výbavy na potápění. Ovlivňuje celý tvůj ponor a veškerý komfort dýchání. Hladký nádech bez velkého odporu. Bezpečný i během hodně ledových ponorů.


Lehký a skladný na cestování. Takový má být tvůj potápěčský regulátor. Vyberte si co potřebujete z 8aktuálních inzerátů v kategorii Potápěčské potřeby. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Kompletní potápěčská výzbroj - automatika Prosub Extra s konzolí, jacket Prosub XL, ocel.


Mares Avantix- boty Sopras Sub č. Technisub Ventura, neopren oblek Agama 3mm, opasek se závažím a další výzbroj. Dobrý stav, má za sebou jen cca ponorů. Nová,nepoužitá potápěčská automatika TAJFUN,plus sada nových N. Cena za komplet 7Kč. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši.

Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Bazar - potápěčské vybavení. Levné potápěčské vybavení. Potápěčská technika pro rekreační a technické potápění, použité vybavení pro filmování pod vodou.


Na stránkách naleznete potápěčské vybavení nejen na sportovní potápění, ale i technické potápění, freediving. Nabízíme Vám rychlé hledání v inzerátech s fotografií s možností upřesnění regionu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky