středa 6. listopadu 2019

Potah sedadla kuličkový dřevěný

Masážní dřevěný potah do automobilu od firmy Amio. Vzdušný masážní potah na sedadlo automobilu, univerzální upevnění na většinu běžně používaných sedadel. Dřevěný kuličkový vyztužený potah do auta na sedadlo Celý popis.


Lze použít do vozů s bočními airbagy. Veškeré informace o produktu. Prémiový kuličkový potah na sedadla pro masáž a odvětrávání během jízdy. Tento kuličkový potah je stálým výrobkem na našem trhu a je mezi zákazníky stále.


Náročnější řidiči určitě ocení vyhřívané nebo masážní potahy, které lze napájet přes 12V autozásuvku. Prodám univerzální potahy na přední sedadla. Pokud potah na sedadlo anebo jakékoliv části jeho upevnění nebudou překrývat vyústění airbagů v opěradle sedadla , je možné potah použít i na sedadla se zabudovaným bočním airbagem přímo v opěradle.


Velikost potahu: 1x cm. Kč (1EUR) Ochranný potah na přední sedadlo. Zároveň i podporují krevní oběh, pomáhají snižovat únavu i bolestivost zad a. Na základě vašeho chování na webu personalizujeme jeho obsah a zobrazujeme vám relevantní nabídky a produkty. Vybavení interiéru aut bazar: potahy.


Kuličkový potah na sedadlo auta vám zpříjemňuje svou vzdušností a masážními účinky. Porovnat Do oblíbených Hlídat cenu Zeptat se prodavače Tisk Sdílet. Vylepšete interiér Vašeho auta potahy sedadel.


Vážení zákazníci, jsme v provozu. V souladu s nařízením o ochraně, doručujeme po celé ČR kurýrem DPD-Geis, který Vám zboží doručí přímo na Vaši adresu. Masážní, vzdušný, kuličkový potah sedadla automobilu, univerzální upevnění na většinu běžně používaných sedadel.


Kč s DPH Dodání: až dnů. Autopotahy na sedadlo. Potahy sedadel, ATOBCHOD. V našem obchodě pohodlně nakoupíte levné kusové koberce, dětské koberce, autokoberce, autopotahy na míru, autodoplňky a další sortiment. V nabídce máme koberce a autokoberce velmi výhodné a zároveň vysoce kvalitní.


IHNED k odeslání (ks) 3Kč. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Přidat k oblíbeným Přidat k porovnání.


Systém upevnění je použitelný na většinu běžně používaných sedadel. Upevnění pasuje na většinu běžně používaných sedadel. Kuličkový masážní potah zpříjemňuje svou vzdušností a masážními účinky použitých kuliček delší sezení, omezuje únavu a bolestivost zad a páteře při dlouhém sezení.


V letním období zajišťuje skvělou ventilaci, zabraňuje pocení zad a hýždí. NÁŘADÍ Ruční, pneumatické, elektrické, aku, hydraulické. Ruční nářadí Gola sady a sady nářadí, kleště, klíče, šroubováky.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky