čtvrtek 14. listopadu 2019

Elektrický bojler dražice okce 100 l svislý

Závěsné elektrické ohřívače vody - bojlery jsou určeny k instalaci na zeď převážně ve svislé poloze. Ta je obecně funkčně výhodnější, protože teplá a studená voda se nemísí tolik jako u ohřívačů vodorovných. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Swiss Aqua Technologies - IPS.


Ohřívače vody, bojlery Dražice.

Svislý elektrický ohřívač vody v moderním designu s keramickým topným tělesem a možností instalace v blízkosti odběrných míst. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Elektrický ohrievač vody určený pre vertikálnu inštaláciu. Vykurovacia príruba s trubicovými telesami pre ohrev vody je samozrejmým vybavením bojlera.


Beztlakový bojler na vodu má zásobník iba na pár litrov. Zvyčajne býva nad alebo pod umývadlom. Prietokové bojlery nemajú zásobník, vodu ohrievajú pri jej prietoku.


Hodia sa na malý odber.

Vlastnosti: Keramické topné těleso výrazně prodlužuje živ. Výhodou je rychlejší ohřev, ale menší objem zase znamená, že. Stupeň ochrany ve standardu IP 44.


Funguje při napěti o 2V. Vnitřní část nádoby je posmaltována. Zaujme rozhodně svým dostatečným objemem, který činí 1litrů. O ten se stará kvalitní keramické teplé těleso.


Dražice OKCE 1je elektrický bojler , určený pro svislé zavěšení na zeď. Nechybí praktická a bezpečnostní. Na výběr máte elektrický bojler vodorovný (ležatý), nebo elektrický bojler závěsný ( svislý ). Môžete mať v nedeľa 26. Viac ako spoľahlivosť.


Ohřev vody zajišťuje keramické. Můžete mít zítra od 9:30. Bojlery jsou vyráběny jako závěsné, vybavené univerzálním závěsným systémem. Výrobce Dražice -strojírna.


Termíny a ceny doručení.

Garantujeme nejlepší cenu. Vodorovné rozstupy kotevných skrutiek (4mm) výrobca zachováva po celú dobu histórie výroby pre ľahkú výmenu vyslúžilých ohrievačov. Ohrev zaisťuje keramické výhrevné teleso. Včetně 4kW topného tělesa, nelze u OKCE 50. Covid-Info - Ak ste v deň dodania v karanténe, je vašou povinnosťou informovať dopravcu.


Dohodnite sa s doručovateľom na inom možnom termíne doručenia. Vodič má právo odmietnuť doručenie tovaru do miest, kde by sa cítil ohrozený na zdraví. Hledáte elektrické bojlery?


Hodnotenie produktu: 1 1 (Perfektný) recenzií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky