úterý 19. listopadu 2019

Protherm ray 9k návod

Typovýštítoknájdetevnútrinadnetelesa. Závěsné elektrokotle RAY nabízí moderní vytápění bytů a rodinných domů. Provoz kotle je velmi jednoduchý a tichý.


Kotle jsou již z výroby kompletně vybaveny všemi provozními a bezpečnostními prvky včetně základní regulace. Elektrokotle RAY mají eBus komunikační rozhraní, plynulou modulaci výkonu a vestavěnou.

Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami. K elektrokotlu Ray môžete jednoducho pripojiť zásobník na teplú vodu a bez problémov zabezpečíte potreby teplej vody pre člennú rodinu. Inteligentné elektrické vykurovanie.


Pomocou integrovaného eBUS rozhrania dokáže Ray komunikovať na diaľku so smart regulátorom MiGo prostredníctvom aplikácie vo vašom smartfóne. Dodržování platné dokumentace Bezpodmínečně dodržujte všechny návody k obsluze a instalaci, které jsou připojeny ke komponentám zaří-zení. Uložení dokumentace Tento návod a veškerou platnou dokumentaci předejte provozovateli zařízení.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Protherm Ray 14K popis, recenze, obchody. Příslušný manuál a důležité údaje jsou vždy přibaleny ke kotli. PROTHERM RAY 9K závěsný elektrokotel 9kW pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 4mm. Elektrické schéma funkce kotle Rejnok 9K - 24K a zásobníku B 1S.


Kotol obsahuje všetky bezpečnostné prvky, ako. Záruka na tento kotel je ale platná pouze v případě uvedení kotle do provozu autorizovaným servisním technikem. Pokud si kotel spustíte sami, nesplníte záruční podmínky a jste tedy bez záruky. Kotel, zdá se, topí na minimální výkon (°C), víc prostě nenatopí.


PROTHERM RAY KE 6kW obsahuje důležité informace pro bezpečnou obsluhu, pro instalaci a pro ošetřování spotřebiče. Běží jak kotlové čerpadlo, tak oběhové čerpadlo podlahového topení (vytápí celý dům čistě podlahovým topením). Kotel nehlásí žádnou poruchu a ani. Kotlom na drevo to dokazem za 4hod. Pouzitie kotla bude pre podlahove vykurovanie.


Používame súbory cookies a technológie tretích strán na zapamätanie vašich preferencií, na meranie a analýzu používania našich webových stránok a na optimalizáciu vašich skúseností s našimi webovými stránkami. ManuálDB je databáze návodů k použití, která se stále rozšiřuje o další manuály. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku.

Silový obvod je již připojen, problém je s připojením ovl. Tento kotel má konektor označen J 1 který má dva piny. Otázka je na který pin zapojit zmiňovanou nulu. Připomínám, že tento kotel nemá ani žádný šroubový spoj na připojení pospojení a dva servisní.


This feature is not available right now. Please try again later. RAY să funcţioneze în siguranţă. La instalarea şi utilizarea acesteia este necesar să re-spectaţi anumite principii.


Pentru aceasta, vă rugăm să citiţi cu atenţie Instrucţiunile de utilizare şi respectaţi-le atunci când uti-lizaţi centrala termică. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt protherm ray 9k a. Ak sú tepelné straty kw, tak v podstate stačí 9kw Raja, ale keďže je to. Topná tělesa, přímotopy - elektrokotel protherm ray k, poptávky - koupím, inzerce. Při odběru obou dvou kamen,nechám v ceně udělat novou komsxitovou. Oproti starším verzím elektrokotlů mají nové kotle RAY plynulou modulaci výkonu a vestavěnou.


Pokud zde návod k vašemu produktu není, objednejte si jej pomocí našeho objednávkového formuláře níže.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky