pátek 29. listopadu 2019

Oprava kompresoru klimatizace pardubice

Automobil bez klimatizace začíná být dnes spíše výjimkou, a proto poskytujeme kompletní servis autoklimatizací včetně jejich montáže. Při rozepnutí spojky nejsou v běhu písty kompresoru , rotuje jen řemenice. Písty a vnitřní části kompresoru se otáčí pouze je li klimatizace v chodu - spojka sepnutá. Tím dochází k rotací vnitřních částí kompresoru se stlačování chladiva písty a vlastnímu chlazení.


Každá klimatizace má interní zásobník na chladivo.

Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy. Naše firma zajišťuje drobné i generální opravy turbodmychadel na osobní, dodávkové a nákladní automobily, také ale na všechny typy stavebních strojů a mechanizací. Prodej, oprava a servis kompresorů, dmychadel, vývěv, sušiček a filtrů stlačeného vzduchu v Pardubicích. Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý.


Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScriptu. Pomůžeme vám vybrat vhodnou klimatizaci, nebo tepelné čerpadlo. Navrhneme a provedeme montáž klimatizace i tepelného čerpadla.

O vše se postaráme, naším cílem je vaše pohodlí a hladký,čistý průběh celé instalace. Všechny práce provádíme na naši pobočce Turba Pardubice na nejmodernějších strojích. Nabízíme také opravy a nastavení podtlakové i elektronické regulace turba. Každé repas turbo od nás je nastavené na testovací stolici, které simuluje všechny provozní podmínky automobilu a prověří turbodmychadlo v realných podmínkách. Ta při havárii nebo zadření kompresoru přeruší pohon vnitřní části.


Toto přerušení pohonu je nevratné. Při opravě kompresoru je potřeba výměna takto přerušené části spojení. Dle konstrukce je také osazována do klima kompresoru protirázová ochrana. Silenbloky či pružné elementy spojující pohon od řemenu do. Pokud uvažujete o pořízení klimatizačního zařízení, jste opravdu na správném místě.


Jsme schopni realizovat systémy většiny světových výrobců, preferujeme však Mitsubishi Electric, Toshiba, LG a Fujitsu. Uděláte-li to hrozí vám poškození celého systému klimatizace jako celku a jeho nestandartní chování. Opětovné uvedení klimatizace do bezproblémového provozu je pak velmi finančně náročná. Klimatizace V našem servisu Vám zajistíme služby plnění a čištění klimatizace.


Unsubscribe from Turbo-Tec? Oprava kompresorů klimatizace Turbo-Tec.

Mondeo mk- Duration: 8:26. Pylový filtr klimatizace. Opravy klimatizace na stránkách Autoservis Depoross. V případě že vozidlo jezdí v prašném prostředí i častěji!


Existují hned důvody proč zapínat klimatizaci. Nejenom, že se vyhneme zamlženým sklům ve vlhkých podzimních a zimních dnech, ale především tak zajistíme kompresoru klimatizace dlouholetý bezproblémový provoz. Pokud nestihnete kontrolu klimatizace na jaře není problémem jakýkoliv jiný termín.


I v průběhu roku máme pro zákazníky připraveny různé cenově zvýhodněné akce. Nicméně je to zařízení složité a pro správnou údržbu a chod vyžaduje vhodné nástroje. Provádíte opravy kompresoru autoklimatizace?


V našem sortimentu najdete vše potřebné pro demontáž komponentů, údržbu a diagnostiku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky